Scudo Sports

Yanaktan patlayan lastik

Imlampre

Daimi Üye
Tepki
276
İsim
hakan
Bisiklet
Cannondale
Merhaba arkadaslar.yol bisikleti kullaniyorum.lastiklerim devamli yanak kismindan patliyor.bunun icin neler yapilabilir.tura cikmadan hava basinclarini kontrol ediyorum vs...tsk

Scudo
Yanak kismindan patladigini nasil tespit ettiniz

Kullandığınız lastik nedir?

Devamlı yanak kısmında patlıyorsa lastikleri değil de güzergahınızı değiştirip bir de öyle pedallayın

Max psi da mı kullanıyorsunuz? Continental grand prix 4000s II de iki sefer başıma geldi 120 psi da kullanırken, 110 u geçmiyorum artık.

@Serkan Mıstınoğlu lastiklerimi yillardir kendim tamir ediyorum serkancim artik sirtami gelir milemi gelir yanagimi gelir kestirmek zor degil

@anıl şentürkk sevgili anil dış lastik kenda iç lastik decatlondan aldigim cst markasi

@Eser Sevinç kenda kullaniyorum uzerimda max 125 yaziyor.gostergeli pompamla 100 105 psi basiyorum

@cngz asfalt dışına hiç cikmadim malum ülkemizde yollar belli kalitesi düşük olan yollar vs..

@aynakol ic lastikteki patlaga bakarak yandan patlamis demeniz neden diyordum ben de. Tecrubedenmis :D demek ic lastigi janta monte ettigimizde ip gibi, hic burkulmadan duruyormus. Yeni bisey daha ogrendim :)

@aynakol
Ben aslında konuyu biraz yanlış anlamışım :) benim dış lastikler yarıldı yanak kısımlarından, sizinki sanırım dışarıdan lastiğe giren maddeler yüzünden oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Imlampre
benim katlanır bisikletin bir kere rubena lastik yandan yarıldı o da zaten evin içinde bomba gibi patladı sabah 8:30 da fren sürtüp yemiş orayı jant kenarı bile yamulmuştu :D komşular bile duyup uyanmıştı :D

O rubena bende de aynısını yaptı:) anlamadığım benimki de aynı saatlerdeydi. Bunlar yoksa akıllı lastikmidir kendini imha ediyor :) ( bina ayağa kalkmıştı )
@fatihy

yanak kısımları ince yarıldıktan sonra hafif çektim kağıt gibi açıldı @Asusmune

aps olanını almıştım aynı gün 3 defa patladığında hemen iptal ettim. Lanetlenmiş lastik :)

@fatihy

kullanmadığın erimiş,kabak olmuş bir dış lastiği kes ;lastiğinin içine koy çift lastikle bin
bastığın psi ın yarısıyla gez aynı performansa gelir..
birşey patlatırsa o şey kamyon lastiğini de patlatır :D

Geri