Scudo Sports

Yamuk iç lastik

MAERKEK

Forum Bağımlısı
Tepki
1.946
İsim
MAERKEK
Başlangıç
2013—14
Bisiklet
Bisan
Bisiklet türü
Diğer
Geçenlerde kardeşime iç lastik lazım olmuş . Dükkanın birinden gitmiş açılmamış güzelce sarılı halde sıfır iç lastik almış . Takmış bisiklete sıkıntı yok . Yolda giderken ikiye bir arka taraf sallıyor diyordu. 3-4 sefer göbeği söktü taktı yine aynı derken iç lastiği bugün söktü havada şişirdi ve şekli . Bu nasıl bir üretim hatasıdır.

lZm50g.jpg

Scudo
Ben bir hata göremedim resimden.
Belki hatalı montaj vardır. Özellikle sübapın olduğu yer sübaptan ileri itilmezse yanağa sıkışarak orada zıplamaya sebebiyet verebilir.

@karanbatu
Hocam lastiğin subap kısmına doğru giderken aşağı dışarı doğru açılıyor. Lastiği montajını istediğin kadar doğru yap . Dönerken o tarafa çekme yapıyor.

Markası panda mı?

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
@MAERKEK Montajı yaptıktan sonra hava basmadan önce supabı mümkün olduğu kadar jantın içine doğru ittirin bu itme içi lastiği dış lastiğin altından kurtarıp olması gereken yere sokacaktır. Aksi halde ne kadar denerseniz deneyin iç lastik oraya sıkışacak ve şişirince orada zıplama yapacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Mustafa Zeybek
Olabilir bilmiyorum

Benim lastik halka halka oluyor dışarıda şişirince takınca yolda takla almam lazım o zaman :)
Sorununuzun nedeni bence kesinlikle iç latik değilo_O
Ben size söyleyim bu konu 'stikerleri söktüm rahat ettim' gibi ironi içeriyor olabilir. :)

@MAERKEK
Ben bu dediğim pandadan 10' ar liradan 2 tane aldım. Ikisi de böyle şişti ve sonrasında güm diye patladılar.

• Beğen
Lastiğin içine hafif pudra serpiştirin. İç lastiği takmadan çok hafif şekil alana kadar şişirin lastiğe öyle takın. Düzelmezse başka lastik ebatına ait iç lastik olabilir elinizdeki.

• Beğen
Geri