Scudo Sports

yamadan sonra lastiğin çıkıntı yapması ?

Ercx

Aktif Üye
Tepki
37
arkadaşlar nasıl anlatacağımı bilemedim :D bunny hop çalışırken iç tekerimi 2 yerden deldim :rolleyes: 26 x 2.00" kullanıyorum. yama yaptıktan sonra o günlük çalışmadım daha fazla. 15-20 km pedalladım kaçak ve olağandışı bir şey yoktu. ama dün yaklaşık 50-60 merviden indikten sonra lastiğim yanaktan bombe yaptı. sürerken hem zıplatıyor hem de yalpa yapıyor. yamayı lastiğe zarar vermeden sökmenin bir yolu var mıdır ? bir de elimde 2.00 değil de 1.90 maxxis iç lastik var taksam bir sorun yaratır mı ?

Scudo
1,90 iç lasitk bence sorun yaratmaz ama dış lastik 2.0 ise

• Beğen
Tepkiler: Ercx
dış lastiğim de 2.00 ama dış lastiğin içini doldurmak için fazla şişirmek gerekecek. arka lastiği söküp taktıktan sonra 5 kmlik sürüşte patlarsa kaldırır atarım scott'ı çöpe, öyle de agresif bir insanım :)

doktorların dediği gibi, açıp bakmak lazım dedim ve dışarsı karanlık olduğu için. bisikleti yurdun içine alıp açtım lastiği. sorun; dış lastiği takarken sibobu tam dışarda bırakmışım ve sibobun iç lastiğe bağlantı noktası dış lastiğin oraya oturmasına izin vermiyormuş. sibobun yüzüğünü çıkartıp iç lastiği siboptan içeri ittirip dış lastiği oturttum sonra sibobu çeke-çeke yüzüğü sonuna kadar indirdim, şişirdim sorun çözülmüştü. tabi asabiyetten dolayı lastiğe bir yama daha yapmak zorunda kaldım :)

Geri