Scudo Sports

yalova termal samanlı dağları

Tepki
1
Bisiklet
Bisan
yalova her nekadar küçük bir şehir olsada doğasıyla koçaman bir orman aslında yeşilin her tonunu burada bulabilirsiniz şehirden çok uzaklaşmadan en yakın ve en kolay rotayı secerek cıktım yola yalova termal :rolleyes: surekli yaptığım yolculukları ilkkez fotoraflayıp sizlerle paylaşmak istedim cok ufak bir gezi oldu rakım fazla yükselmeden doğayla yeşille keyifli bir yolculuğa koyuldum bu rota artık ezberlediğim 3 4 saatlik bir rota yazın bitmesi ve kuraklığın yavaş yavaş baş göstermesi nedeniyle cok güzel manzaralar gösteremiycem size umarım hoşunuza gider:rolleyes:
her iki yanı çınar ağaçlarıyla dolu olan yola girer girmez başladım fotolamaya :p
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
dağ yolu yavaş yavaş gözüküyor
(link)
(link)
(link)
her nekadar düz yol gelmiş olsamda yokuş cıkmaya başlamadan önce dinlenmek şart :p
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
çöküntüler sonucu olusmuş ufak düzlüklerden biri
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
odaklamayla ilgili çok büyük sıkıntım var :p:p yolda bulduğum meyve sevze ne varsa topluyorum yabani elma:cool:
(link)
(link)
yola devam
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
gökçe dere barajını besleyen derelerden bir tanesi su neredeyse bitmiş
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
buda bitti bitecek dedirten en büyük ve tek barajımız hali içler acısı
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
yol git git bitmez diyerek dinlenmek bişeyler atıştırmak için çöküyorum bir gölgeye yanıma aldıgım yarım ekmek ve doğanın bana verdikleri buyrun afiyet olsun:alkis::alkis:
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
Geri