Scudo Sports

Yalova Gezisi

Bilal Demir

Forum Demirbaşı
Tepki
214
Bisiklet
Scott
Merhaba,

Yalova bisiklet gezisi için bence mükemmel bir yer. Birkaç arkadaş Yalova'da bir tur yapmayı planlıyoruz. Ama güzergah konusunu sizlere danışmak istiyorum. İstanbul'dan feribotla geleceğiz ve büyük ihtimal aynı akşam dönebiliriz, bir ihtimal akşam orada konaklama da yapabiliriz.

Bir günlük bir tur yaparsak sanırım 60-70km civarında bir tur bize ideal olur. En önemli şey mümkün olduğunca iyi yolları kullanmak isteriz. Bisikletlerde slick lastik var, bir tanesi 700x32.

Herkese teşekkür ederim.

Scudo
Merhabalar, Yalova mtb grubu olarak sizi karşılayabiliriz, güzergah olarak genelde İstanbuldan gelenler sudüşen şelalesi yada erikli şelalesine götürülür, tabi bayırlar can alıcıdır :) Yalova'nın şehir içi düz ancak gezilip görülmesi gereken yerleride ciddi bayırlı yollardan geçilerek gidiliyor :).

sudüşen şelalesinin rampaları bizi bitirdi ama görülmeye değer...

Kesinlikle o kadar bayır çıkılıyor ama deyiyorda bence, özellikle İstanbuldan gelipte ilk defa görenlerin çok hoşuna gidiyor :).

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Rica ederim, eğer günü netleştirirseniz bana özel mesaj atabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Bilal Demir
bilal rota ama oldukça sıkı 10-19 eğimler boyalıca çıkış 23 eğim ..

(link)

yukardaki linkte yalova -boyalıca rotası var..
aşağıda boyalıcadan yalova etabı..

(link)

Yalovanın büyük bir kesimini yürüyerek gezdim:) rota çok zorlu ilgilenenlerin dikkatine

Selamlar, 1 mayıs günü 3 arkadas kadıköyden vapurla Çınarcık-gökçe barajı-yalova rotasını yaptık, çınarcık baraj arasında ise rotadan saparak aslında tracking yoluna girdik hakikaten saglam eğimler var hatta tracking yolu dediğim yerde aslında yol bile yok bazen bisikletlerimizi tasımak durumda bile kaldık :) degdi mi ? kesinlikle ...

• Beğen
Tepkiler: bülent samsunlu
@Ender Başuslu

fotoğraflar nerde,inanmadık biz... :)

Geri