Scudo Sports

Yalova Bisiklet Festivali

Joyrider

C'mon, join the joyride, everybody
Tepki
199
İsim
ZEA
Başlangıç
2011—12
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Yalova Perşembe Akşamı Bisikletçileri ve Yalova Belediyesi'nin düzenlediği Yalova Bisiklet Festivali için (link)

"Dört Teker Bedenimi Taşır; İki Teker Ruhumu"

5 - 6 - 7 Ekim 2012 Cuma, Cumartesi, Pazar günleri Yalova'da bisiklet tutkunlarını bir yeşil maceraya davet ediyoruz, PAB Yalova Grubu olarak.
6-7 Ekim'de Yalova'da Buluşuyoruz!
image

Marmara'nın güzel şehri Yalova, yeşille mavinin buluştuğu, pek çok güzelliğin saklandığı bir şirin il. Yalova, organik ulaşım projesiyle, bisiklet yollarıyla, giderek artan bisikletli sayısı ve bisiklet gruplarıyla, İstanbul'a, Bursa'ya Kocaeli'ne en yakın 'doğal bisiklet parkuru' aslında. Ekim'in ilk haftasındaki etkinliğimzde bu doğal parkurun bir kısmını pedallayacağız, her şehirden gelecek PAB üyeleriyle ve adını sayamadığımız pek çok grup, ferdi bisikletçi ile Yalova'da bir araya geleceğiz.

Kontenjanımız 200 pedal. Katılımım ücretsiz. Vaadettiğimiz şehir Yalova. Bisiklet Kenti için bisikletliler iş başına... 2 tekerle ruhunu taşı özgürlüğe... Çevrecidir, sosyalleştirir, özgürleştirir, delidir hem, bir yandan ulaştırır, bir yandan heyecanlandırır, formda tutar, yeniler, 2 teker... Bekleriz.

• Beğen
Tepkiler: Mutlu Köksal
Scudo
Bugün düşünüyordum başlık forumda gerçekten yokmu yoksa ben mi görmedim diye :)
Çapa,kocamustafapaşa,fındıkzade,haseki,cerrahpaşa,aksaray bölgelerinden katılacak arkadaşlar varsa aramızdan,beraber ido iskelesine gidebiliriz

@Mutlu Köksal

forumda arama yaptım, göremeyince konuyu açıverdim...

durumdan vazife çıkarmış oldum ama paylaşmakta fayda var diye düşündüm...

kısmetse orada görüşürüz ;)

kontenjanımız 200 pedal yazıyor da acaba bu 100 bisiklet mi demek oluyor?

Yedek listedeyim... Bakalım sıra gelecekmi...

230 kişi ile sınırlandırılmış, bize maalesef sıra gelmedi...

199. Katılımcı olarak mutluyum :D İnşallah Allah bir mani vermediği sürece haftaya oradayım :)

Kayıt listesinde adımı göremeyince şaşırdım bi an çünkü ilk listede ilk 150 içindeydim :D
Neyse arkadaşlarla iletişime geçtik,bana telefondan teyit edemediklerini ondan dolayı adımın listeden çıkartıldığını söylediler.
Eğer aynı durumda olan katılımcılar varsa aramızda bilginiz olsun,organizasyonu yapan görevli arkadaşlardan biriyle iletişime geçerseniz yardımcı oluyorlar.
Bu arada 5 Ekim cuma saat 15:30 biletiyle yenikapı-yalova hattıyla geçiş yapıyorum.Aynı saate denk gelen katılımcı arkadaşlar varsa aramızda,beraber geçebiliriz

• Beğen
Tepkiler: Joyrider
@Mutlu Köksal

bana da ulaşamamışlar ve listeden çıkarmışlar...

Aykut Bey'le görüştüm... bilgi verdi sağolsun...

aramakta fayda var!

Yarın büyük gün :)
Yenikapıdan feribotla 15.30 da geçecek arkadaşlar varsa haberleşelim

Geri