Scudo Sports

YalaguzSeyyah: Bir Sonbahar Hikayesi (Film içerir)

Fatih Toraman

Forum Demirbaşı
Tepki
702
İsim
Fatih
Bisiklet
Amoeba
Merhaba arkadaşlar :)
2015 Kasım ayına ait gezilerimden oluşan yeni filmimi sizinle paylaşmaktan mutluluk duyarım :)
Kanalımı takip ederek ve beğenerek filmlerin daha çok kişiye ulaşmasına yardımcı olabilirsiniz :)
izlemeyenler için;
İyi seyirler :)

Scudo
@Fatih Toraman Nasıl huzurlu topraklar oralar, nasıl güzel bir video, ayaklarınıza sağlık, gezdiğiniz doğaya imrenmemek mümkün değil, şahane bir yolculuk olmuş. Haklı olduğunuz noktada ise hemfikiriz kesinlikle "buna değer". Kalın sağlıcakla, kazasız belasız nice turlarınız olsun :harika:

@Anonim Çok teşekkür ederim. Doğa hepimizin yeter ki gidelim görelim :) Hep beraber inşaAllah :)

vallahi bayıldım süper yerler süper turlar süper videolar harika emeğinize sağlık.

• Beğen
Tepkiler: Fatih Toraman
@yaboga
Çok teşekkür ederim. Nicelerine inşaAllah :)

Takip ediyorum. Gerçekten mükemmel yerler videoları izlerken ben heyecanlandım...

• Beğen
@Şafak Hasret
Teşekkür ederim :) Karadeniz'imize bekleriz :)

İmrenmemek elde değil. Pedalınıza yüreğinize sağlık. Yalnız yalaguz lafı ben sadece bizim erzincan'da var sanıyordum. Duyunca bir hoş oldum.

@soneryen
Teşekkür ederim. Sağolun :) Bende sadece karadenize özgü sanıyordum :)
@gmfaruk
Teşekkür ederim :) iyi seyirler

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
videoları büyük bir keyifle izledim hele ki kardeniz turu için yanıp tutusurken acayip iyi geldi inş önümüzde ki hafta yola çıkabilirim. oralarda görüşmek dileğiyle.

• Beğen
@hamza esedullah
Ne mutlu bana :) Buyrun gelin, dağlarımızı gezmeden gitmeyin :)

Geri