Scudo Sports

Xtr-Dt Swiss

Nail USANMAZ

Forum Bağımlısı
Tepki
1.152
Bisiklet
Specialized
Mrb arkadaşlar...
Yeni bir teker seti almak istiyorum.
Xtr Fh-M960 göbekler, Dt X450 çember, Dt Revolution tel düşünüyorum.
Mavic CrossRoc ve CrossRide seçenekleri de hazır set olarak aklıma gelenler. Sizin önerileriniz veya tavsiyeleriniz nelerdir?
Teşekkür ederim...

Scudo
Kaliteli ve uzun ömürlü olmasını istiyorum ama haznede, rulman-bilye seçiminde kararsızım.

Siz set mi yoksa toplama jant seti mi onu düşünedurun, ben göbek olarak XTR'ın yeni serisi, 970 göbekleri önereceğim 960'ların yerine. Hem ağırlık, hem de teknoloji farkı var.

@HaliliOzturk

960' ları seçtim bütçe yüzünden. Öneriniz için tşk ederim.
Dt'nin haricinde önerebileceğiniz çember ve tel seçenekleri nelerdir?
Maliyeti 200 Ytl. planladım. Hafiflik önemli.

@naillian

Ben Yaklaşık bir yıldır mavic crossroc kullanıyorum.Önceki jantlarım XT 765 göbeğe DT 1.8 tellerle en ucuz ve en iyi jantlardan olan weinmann Rigida Zac idi.
Crossroclarda tel sayısı ve hafiflikten dolayı biraz çekincemede kalmıştım.Şimdi iyi ki almışım diyorum.80+Kiloyum ve bu jantlar beni sadece yolda değil,adam tırstıran(kokutan)inişlerde bile hiç üzmedi.Çok az akord gerektiriyor ve çok kolay akord edilebiliyor.Ben Yeşil Bisikletten aldım.(tekrar teşekkürü hak ediyorlar).Çok iyi akordlu gelmesine rağmen alırken teller tam gerginliğinde sıkılırsa(homojen elbette)akord ömrü çok daha uzun oluyor.
Sonuç olarak;eğer çok özel bir set yaratmak istemiyorsan hazır setlerin arasında da çok güzelleri var.

• Beğen
Tepkiler: Nail USANMAZ
@bikernomad

Öneriniz için tşk. Artık 960'lara ördüreceğiz galiba. Umarım beklediğim gibi akıcıdır bu göbekler.
Hoşçakalın...

• Beğen
Tepkiler: bikernomad
Çembet Rigida ve Alex bakılabilir. Ağırlıklarını ezbere bilmiyorum ancak DT'nin ve Mavic'in çemberlerinden ucuzlar.

Telde ise Sapim vs Türkiye'de olmadığı için DT tek tercih.

Geri