Scudo Sports

Xtr Aktarıcılar

Shimano powermetre çıkardı hem de Pioneer'dan gayet iyi bir platformu da satın aldı. Üstelik tek değil 2 nesil çıkardı.
Bende çıkarmadı demedim zaten :) 2020 yılında Pioneer'ın bisiklet elektroniği bölümünü satın aldığını, Cycle Sports ürünlerini Shimano'ya devrettiğini 2021 yılında da platformu kapatınca bir çok kullanıcının cihazlarının da kullanılmaz hale geldiğini de biliyorum.
Yalniz efsane bir konu birlestirme olmus.
Katılıyorum. Tam yeri burası :)
Piyasadaki en tutarsız veri üreten powermetreleri çıkardıkları gerçeğini düşününce, bu yoruma oldukça güldüm :)
Gülmek insana iyi gelir :)
Stresi azaltır, kan dolaşımını artırır, bağışıklık sistemini güçlendirir, kasları gevşetir, sosyal bağları güçlendirir.

Scudo
Shimano yüzünden powermetreyi şöyle kafasına göre sayılar üreten atari gibi birşey sanan bir nesil türedi. Shimano sponsorlu prolar bizim havuzu sürekli problem çıkaran bişey sanmamız gibi powermetreyi de sürekli yalan atan bişey sanıyor. Tadej geçen röportajında diyordu bunlara güven olmaz diye. Ne bilsin çocuk, çalışan pm mi görmüş.

konu shimano iken benim akıma bir soru takıldı, shimano tc500 göbeğe bakıyorum 15x110 ve 12x148/hg gövde olan modellerine. Aramızda kullanan veya bilgisi olan var mı? Sıkıntı yapacak cinsten bir ürün mü? 2-3 yıl rahat kullanacağım bir terslik olmazsa öyle belirteyim. Arka göbekte ses takıntım var bir de çok mu sesli yoksa sessiz mi? İnternette hiç doğru düzgün bilgi bulamadım.(Forumdaki göbek başlığındaki diğer yazıları okudum, başka bildiğiniz bilgiler varsa öğrenebilirim.)

arkadaslar konudan bagimsiz yeni başlık nasil aciliyor

@EgemenGegoge Kaya gibi bir göbek o. Rulmanlı olduğu için 2 yılda bir rulmanlarını değiştirerek ömürlük kullanırsın. Sokma milli, biliyorsun değil mi?

arkadaslar konudan bagimsiz yeni başlık nasil aciliyor
Sadece adminin bir avuç yağveri başlık açabiliyor kardeşim. Bizim gibi faniler açamıyor. Hiç demokratik bir forum değil :agla:

@EgemenGegoge Kaya gibi bir göbek o. Rulmanlı olduğu için 2 yılda bir rulmanlarını değiştirerek ömürlük kullanırsın. Sokma milli, biliyorsun değil mi?

Sadece adminin bir avuç yağveri başlık açabiliyor kardeşim. Bizim gibi faniler açamıyor. Hiç demokratik bir forum değil :agla:
Evet sokma mil olduğunu biliyorum, yeni bir proje nasip olacak yakında ondan önden önden araştırma yapıyorum parçalar için. 180 disk önerin var mı peki buna uyacak?Aklımdan rt64 geçiyor şimdilik, mt420 fren+organik balata kullanacağım. (external centerlock tipi) (fazla ayrıntı vermek istemiyorum, tr tek olacak bir terslik olmazsa.)

O kadar bilgi sahibi değilim güncel bisiklet donanımları hakkında.

• Beğen
Tepkiler: EgemenGegoge
Evet sokma mil olduğunu biliyorum, yeni bir proje nasip olacak yakında ondan önden önden araştırma yapıyorum parçalar için. 180 disk önerin var mı peki buna uyacak?Aklımdan rt64 geçiyor şimdilik, mt420 fren+organik balata kullanacağım. (external centerlock tipi) (fazla ayrıntı vermek istemiyorum, tr tek olacak bir terslik olmazsa.)
TR'de tek olmasi icin Magura Gustav Pro, Magura MT8, gibi frensetleri ile baslamaniz gerekiyor. Shimano MT420 fren seti ile tek olma sansi yok, olsa olsa TR'de ortaseviye bir bisiklet olur.
TR'de tek olma iddiasi aradan kalkarsa Shimano mt420 Fren Seti normal sartlar icin iyi bir fren seti.

TR'de tek olmasi icin Magura Gustav Pro, Magura MT8, gibi frensetleri ile baslamaniz gerekiyor. Shimano MT420 fren seti ile tek olma sansi yok, olsa olsa TR'de ortaseviye bir bisiklet olur.
TR'de tek olma iddiasi aradan kalkarsa Shimano mt420 Fren Seti normal sartlar icin iyi bir fren seti.
kullanacağım kadro tr tek olacak abi, bir de niye orta-üst seviye bir agresif ht kadrosuna gustav koyma ihtiyacı duyayım ki? denge bozacak cinsten olur öylesi bir frenle. Kadro dartmoor primal olacak. (Kozmik mor rengi, bu renk bildiğim kadarıyla ülkemizdeki primallerde yok sadece bir adet hornette maviye kaçan halde var) Zaten yoldan geçen rastgele bir bisiklet bile tr tek olabiliyor nasıl oluyorsa bırakın bu da tr tek oluversin. Merak ettiğiniz diğer ayrıntılar varsa seve seve cevaplarım.

kullanacağım kadro tr tek olacak abi, bir de niye orta-üst seviye bir agresif ht kadrosuna gustav koyma ihtiyacı duyayım ki? denge bozacak cinsten olur öylesi bir frenle. Kadro dartmoor primal olacak. (Kozmik mor rengi, bu renk bildiğim kadarıyla ülkemizdeki primallerde yok sadece bir adet hornette maviye kaçan halde var) Zaten yoldan geçen rastgele bir bisiklet bile tr tek olabiliyor nasıl oluyorsa bırakın bu da tr tek oluversin. Merak ettiğiniz diğer ayrıntılar varsa seve seve cevaplarım.
Kadronun Dartmoor Primal oldugunu bilmiyordum, ön ve arka Boost sorunca ben AL, ED vs birsey sandim. Dartmoor ya tabiki dedigin frenler uyumlu olur ve dedigim gibi o frenler iyi.
Yanlis anlasma icin özür dilerim, Kesinlike kalbini kirmak ve seni üzmek istemedim.
Allah sana daha iyilerini nasip eder insallah ve TR'de degil dünya da tek olur.

Kadronun Dartmoor Primal oldugunu bilmiyordum, ön ve arka Boost sorunca ben AL, ED vs birsey sandim. Dartmoor ya tabiki dedigin frenler uyumlu olur ve dedigim gibi o frenler iyi.
Yanlis anlasma icin özür dilerim, Kesinlike kalbini kirmak ve seni üzmek istemedim.
Allah sana daha iyilerini nasip eder insallah ve TR'de degil dünya da tek olur.
yok abi estağfurullah, teşekkürler daha iyileri inşallah herkese nasip olur. Projeye başladığımda İnstadan hesap falan açacağım ondan dolayı fazla spoiler vermek istemiyordum ondan bir şeyler demiyorum parçalar veya kadromla ile ilgili. AL, ED derken neyi kasttetiğini anlayamadım.

yok abi estağfurullah, teşekkürler daha iyileri inşallah herkese nasip olur. Projeye başladığımda İnstadan hesap falan açacağım ondan dolayı fazla spoiler vermek istemiyordum ondan bir şeyler demiyorum parçalar veya kadromla ile ilgili. AL, ED derken neyi kasttetiğini anlayamadım.
Hani sen genis akslari yani boost akslari sordunya bende ondan dolayi kadronun All Mountain (AL), Enduro (ED) vs bu tur kadrolardan oldugunu sandim. Ondan dolayi Gustav, MT8 önerdim.

Hani sen genis akslari yani boost akslari sordunya bende ondan dolayi kadronun All Mountain (AL), Enduro (ED) vs bu tur kadrolardan oldugunu sandim. Ondan dolayi Gustav, MT8 önerdim.
haa anladım kadrom 148mm boost. Süper boost(150mm yanlış bilmiyorsam) veya 142mm değil. Shimano tc500 veya çekik gözlü abilerimizin koozer veya hassns göbeği olacak işte. Koozer bulursam onu alacağım bulamazsam tc500 alacağım veya maliyet yönetimi için öne shimano arkaya çin alabilirim.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Geri