Scudo Sports

Xoss uygulaması

ATALAY16

Forum Bağımlısı
Tepki
1.862
İsim
Fatih Mehmet ATALAY
Bisiklet
Sedona
Arkadaşlar abiler ablalar merhabalar.Cycplus m1 gps bisiklet bilgisayarı sahibiyim.Bu gps saati sürüş sonrası android uygulama olan xoss adlı proğram vasıtasıyla strava vs gibi uygulamalara verileri yüklüyor.Bir ay önceye kadar problemsiz çalışmaktaydı fakat bu gün yaptığım sürüş sonrası veriyi stravaya yüklemeye çalıştığımda failed to connect strava hatası veriyor hali hazır da bu uygulamayı kullanan varmı acaba aynı sorun sizde de varmı ? cevaplar için şimdiden teşekkürler..Screenshot_2021-02-23-18-28-56-993_co.xoss.jpg

Scudo
Merhabalar öncelikle, geçen günlerde Stravada server çökmesi gibi bir sorunla karşılaşıldı onun sonuçlarından biri olabilir bu karşılaştığınız problem. Birde uygulama güncelliğini kontrol edin derim nacizane tavsiyem :)

Bu konu dışında bir şey sorma şansım var mı acaba? Bu Cycplus m1 gpsli mi birde yükselti falan ölçüyor mu acaba?

@MertSeker Evet GPS li ve yükseklik ölçüyor.
1615811905321.png

@MertSeker aynen ölçüm yapıyor cihaz güzel çalışıyor

Bendeki problem ise güncellemeyi yapmama rağmen sadece stravaya bağlı görünüyor kayıtları stravaya yüklemiyor. Hiç anlamadım :kötü:

Selamlar. Xoss g+ veya cycplus m1 sipariş vereceğim. Fiyatları cok yakin. Sizce hangisini alayım? Hangisi daha iyidir?

• Beğen
Tepkiler: astatix
Selamlar. Xoss g+ veya cycplus m1 sipariş vereceğim. Fiyatları cok yakin. Sizce hangisini alayım? Hangisi daha iyidir?
Naptınız hocam hangisini aldınız ben de aynı iki sçeenek arasıda kaldıö

• Beğen
Tepkiler: oguz169
Cycplus M1 aldım. Henüz dışarıda kullanmadım, evde trainer üzerinde kullanıyorum. Sensörlere çok hızlı bağlanıyor (magene sensörler), xoss uygulamasından da telefona bağlayınca otomatik olarak stravaya verileri yüklüyor. Şuana kadar memnunum bir sıkıntı yaşamadım.

Xoss G bisiklet bilgisayarı kullanıyorum. Strava bağlantım yapılmış olmasına rağmen antrenmanı Strava'ya aktarmıyor. Benzer problem yaşayan var mı acaba?

Xoss G bisiklet bilgisayarı kullanıyorum. Strava bağlantım yapılmış olmasına rağmen antrenmanı Strava'ya aktarmıyor. Benzer problem yaşayan var mı acaba?
hocam ben daha yeni bir şürüş yaptım. herhangi bir sorun olmadan attı. Silip tekrar yüklemeyi deneyin bence.

slm.1 haftadır cycplus m1 km saati kullanıyorum telefonumdaki xoss uygulamasına sürüşlerimi kaydettiğimde kalori kısmı hep sıfır gösteriyor oysa ben yaktığım kaloriyi de görmek istiyorum ne yapmam gerek

slm.1 haftadır cycplus m1 km saati kullanıyorum telefonumdaki xoss uygulamasına sürüşlerimi kaydettiğimde kalori kısmı hep sıfır gösteriyor oysa ben yaktığım kaloriyi de görmek istiyorum ne yapmam gerek
kontrol ettim ve son sürüşlerimde kalori bilgisini gösteriyor, bende bir sorun yok. bu arada yakılan enerji miktarına güvenmeyin, bilginin herhangi bir doğruluğu yok.

• Beğen
Tepkiler: drkemankesh
Geri