MokaPoT
Üye
- Tepki
- 52
- İsim
- Cenk Pehlivanoğlu
- Başlangıç
- 1993—94
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Arkadaslar selamlar, xlc elcik aldim bugun elime gecti, sormak istedigim konu sudur, simdi elciklerin yanlarini kapatmak icin tipa da cikti, bu tipalari gidonda ki delige soktugumda girmediler, daha da zorlamadim yani oraya girmesi icin yapmamislar diye dusundum, elcigin bir tarafina ise cuk diye oturuyor, bende elcikleri taktim, tipanin elcige girecegi kismi gidon demirinin disinda biraktim ve en son tipalari taktim, tabi tipalarin elciklere girecegi derinligi disarida biraktigim icin gidonum su an daha uzunmus gibi duruyor hosuma da gitti aslinda, ama merak ettim acaba dogru mu yaptim? Fikirlerinizi duymak isterim.
Duzeltiyorum, yani tipanin bir tanesinin uzunlugu iki cm desek su an gidonum 4 cm daha uzunmus gibi duruyor, tek problem elcikleri tipa takmak icin ikiser cm disarda biraktim ya, o kisimlardan olur da tutarsam o kismin ici bos tabi ki.
Duzeltiyorum, yani tipanin bir tanesinin uzunlugu iki cm desek su an gidonum 4 cm daha uzunmus gibi duruyor, tek problem elcikleri tipa takmak icin ikiser cm disarda biraktim ya, o kisimlardan olur da tutarsam o kismin ici bos tabi ki.