Scudo Sports

XC150 Bu fark nasıl olabilir ?

Poyraz081

Üye
Tepki
6
İsim
Onur
Bisiklet
Kron
Arkadaşlar bende de Kron xc150 var fakat bu kadar iri gözükmüyor 26 jant bisiklet ne teker takıp da bu kadar iri gözükebilir ?
Örnekteki benim bisikletle aynı olmasına rağmen nasıl bu kadar fark olur ?
Örneğin Resimdeki bisiklet.12651214_1082002465184473_5895928743716584155_n.jpg

Scudo
Aynı açıdan sizin bisikletinizin fotoğrafını yükleseydiniz farkı daha rahat bulabilirdik.

• Beğen
Tepkiler: münferit vagon
image.jpeg Elimde bu fotoğraf mevcut bugün çektim.

16" Kadro muhtemelen

Lastikler 2,35

O janta uygun olmamasına tağmen takılmış.

Komşunun tavuğunun komşuya kaz görünme sendromu sizinki.

Yok kardeş Cidden büyük gözüküyor lastik den mi lastiklerin boyutu ne olmalı bende lastik alacaktım ?

Geniş açı bir lens ile çekilirse gayette olur.

Resmi görünce farkı buldum. Beyazın kadrosu küçük olduğu için lastikler büyükmüş gibi duruyor.Kadro açısına bakarak anlayabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Poyraz081
Renk farkı, kadro boyu farkı algıyı yanıltabiliyor. Çamurluk da var. Model ismi aynı ama model yılı farklı olabilir.

Bisikletinizdeki cmurluklari, kilidi ve park ayagini cikartin, lastiklerinizide 26x2,25 takin ve ayni görüntüyü alin. Bu arada boyada fark yarata biliyor.

Kron xc150 modeline 2.20 ve üzeri modeli uymuyor diye duymuştum.

Resimdeki bisikletin aynisindan var fotodaki lastikler orjinal degil kalin yanakli takmis

1. Fotodaki 2014 sendeki 2013 model aynisi degil ama yinede orjinal degil lastikler sonradan takilmis kadronun baglanti yerlerine surtcek az daha :D

• Beğen
Tepkiler: Poyraz081
2 Sene Önce Bir Arkadaşım 2.50 Maxxıs Lastik Takmıştı Bu Model Bisiklete...Lastiğin Sığmasını Bi Kenara Bıraktım HER gün Kaydıra Kaydıra 6 Aya Ancak Bitirdi Gerçi Üzerinde Yine Diş Vardı.
Lastik Hıgh Rollerdı Yanılmıyorsam

Geri