Scudo Sports

Ww scirrocco için bisiklet taşıyıcı

srdrmrs

Forum Bağımlısı
Tepki
7.184
Başlangıç
1994—95
Bisiklet
Canyon
Merhaba bu arabanın arkasına takılan tek kişilik bisiklet taşıyıcısı arıyorum. nerede nasıl bulabilirim. decathlonda 3lü var ve benim arabaya uyumlu gözükmüyor.

Scudo
@srdrmrs (link)
Bu adrese bakmanızı tavsiye ederim.Saris bu konuda en iyilerdendir.Her türlü model mevcuttur.

bende bu sıkıntıyı yaşadım, araç arkası bisikelt taşıyıcı sorunları olabiliyor ve güvenlik bir yere kadar,

araç üstlerini de düşünün ve bir araştırın
model: thule 591

@srdrmrs ,

Saris solo düşünüyorum bende fiyat biraz pahalı ama kullananlar memnun mudur görüşlerini bildirirse çok faydalı olur

200 tl fiyat bence uygun yav.. ne kadar olacak ki?

cevaplar için teşekkürler inceliyorum..

Bu konuda çok masraftan kaçmamak gerek. Hiçbir şey olmazsa taşıyıcı aracı çizebiliyor. Taşıyıcının seyir esnasında bisikletle yol düşmesini söylemiyorum bile..
100-200 TL için neleri riske attığınızı yeniden değerlendirin, ucuza kaçmayın. Başta Thule olmak üzere kaliteli taşıyıcıları kullanmakta fayda var..

Thule ile bisikleti düşüren birisini de okumuştum sanırım burda, kurulumla ilgili bilinçli olmak da gerekiyor. Saris solo fena gözükmüyor her araca uyum sağlayabilmesi güzel. Bunun dışında kullananlar tecrübelerini de paylabilirse çok iyi olur teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Aly
Geri