Scudo Sports

WUP Sport'un Yenilenen Carb3+ Ürünü

Merhabalar Bisiklet Forum kullanıcıları,

Yenilenen Carb3+ ürünümüzün 18’li karma saşe versiyonu özelinde (link) bulunmaktadır.

İlgilenen kullanıcıların dikkatine sunarız.

Sağlıkla ve sporla kalın⚡
Aradığınız sayfa bulunamadı hatası veriyor,bilginize

Scudo
Merhabalar,

Uyarınız için çok teşekkür ederiz, gerekli güncelleme yapılmıştır.

son aldığımda tanesi 9tlye geliyordu. 9 TL'ye 30 g. karbonhidrat (bunun 9 gramı şekerden geliyor) hesaplıydı. Ancak şimdi en uygun hali ile 15.5 TL. Fiyatlar küçük olunca zam çok göze batmıyor ama %70 civarı bir fiyat artışı bilemedim 🤔

3 al 2 ödeyle 280 liradan 840 lira olarak gösteriyor sepette. Ödeme sayfasına kadar gelmedim ama orda mı düşecek 560'a? Bi de bu 280 liralık pakette 18 şase var, 15,5'a geliyor tanesi. Decathlon'da 12-13 gibi bi fiyata satılıyor. Gerçi 2 dükkan gezdim ikisinde de kalmamıştı hiç ama normal mi bu fiyat durumu?

3 al 2 ödeyle 280 liradan 840 lira olarak gösteriyor sepette. Ödeme sayfasına kadar gelmedim ama orda mı düşecek 560'a? Bi de bu 280 liralık pakette 18 şase var, 15,5'a geliyor tanesi. Decathlon'da 12-13 gibi bi fiyata satılıyor. Gerçi 2 dükkan gezdim ikisinde de kalmamıştı hiç ama normal mi bu fiyat durumu?
Ödeme sayfasına gelince düşüyor fiyat denedim ben :)

Screenshot 2023-09-02 at 21-43-35 Sepetim - Trendyol.png

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Merhabalar Bisiklet Forum kullanıcıları,

Yenilenen Carb3+ ürünümüzün 18’li karma saşe versiyonu özelinde (link) bulunmaktadır.

İlgilenen kullanıcıların dikkatine sunarız.

böyle bir kampanya tekrar yapılacak mı?

böyle bir kampanya tekrar yapılacak mı?
Merhabalar,

Yeni kampanyalarımız yayına alınınca forum üzerinden gerekli bilgilendirmeler sağlanacaktır.
Şu an Trendyol mağazamızda seçili ürünlerde (link) bulunmaktadır.

Geri