Scudo Sports

WUP Sport - Sporcu Besinleri Kampanya / İndirim Bilgilendirme

Taraf değilim ancak katkı ya da koruma maddeleri azlığından daha doğrusu organik, taze ve saf urun olma özelliği, kimyasal ya da yapay maddeler içermesine göre fazla olmasından dolayı bu tarz çabuk bozulma, sisme, ortam ısısından çabuk etkilenme gibi özelliklerden olabilir mi? İçeriğini incelemedim tabi ama mesela katkı maddesi içermeyen ya da az miktarda içeren market yogurtlari hızlı bozulurken, katkı maddeleri fazla ise zaten kapağı açık bile günlerce dayanıyor..

Scudo
@WUP Sport Konu öne çıkınca aklıma geldi, WUP Portakallı ISO GEL ürününüzdeki kalite probleminden haberdarsınız değil mi? Ürünler kendi kendilerine şişip patlıyorlar, bir kutu ürünü çöpe atmak zorunda kaldım.

Ürünü çöpe atmak da sorun değil, yapıştığı yerden temizlenmesi de mümkün olmuyor. Aşağıdaki fotoğrafta , patlayan ürününüz bel çantası ile suntayı birbirine yapıştırmış. Kaplaması ile birlikte sökebildik yerinden. Çanta kullanılmaz durumda, epoxy yapıştırıcıdan iyi bir yapıştırma performansı varmış ürünün. :)

327335 dosyayı görüntüle

327334 dosyayı görüntüle
Şu olay korkunc birsey. Bunu gördükten sonra wup ürünlerine karsi önyargiliyim artik. Şişme olayini gectim bukadar kuvvetli yapismasi ve temizlenememesi korkunc. Bunu biz vucudumuzun icine sokuyoruz sonucta. Bizi aydinlattiginiz icin tesekkur ederiz.

@WUP Sport Konu öne çıkınca aklıma geldi, WUP Portakallı ISO GEL ürününüzdeki kalite probleminden haberdarsınız değil mi? Ürünler kendi kendilerine şişip patlıyorlar, bir kutu ürünü çöpe atmak zorunda kaldım.

Ürünü çöpe atmak da sorun değil, yapıştığı yerden temizlenmesi de mümkün olmuyor. Aşağıdaki fotoğrafta , patlayan ürününüz bel çantası ile suntayı birbirine yapıştırmış. Kaplaması ile birlikte sökebildik yerinden. Çanta kullanılmaz durumda, epoxy yapıştırıcıdan iyi bir yapıştırma performansı varmış ürünün. :)

327335 dosyayı görüntüle

327334 dosyayı görüntüle
Geçmiş olsun. Konunun özüne yönelik bir çözüm değil belki ama jel yapışıp kuruduktan sonra doğrudan çekerek ayırmaya çalıştıysanız böyle olması normal gibi. Biraz ıslatıp jeli çözdükten sonra yapıştığı yerden çıkarmayı deneseydiniz böyle suntayı sökmezdi diye düşünüyorum :)

Geri