Scudo Sports

Windovs 8

sukruayaz

Daimi Üye
Tepki
0
Bisiklet
Bianchi
arkadaşlar windovs 8 yüklemeyi düşünüyorum kullanan arkadaşlar bilgi verebilirmi nasıl memnunlarmı ???

Scudo
@sukruayaz

Renkler ve zevkler tartışılmaz... Bu yüzden benimkisi bir yorum bundan kendinize bir sonuç çıkartmayın bence ( mesela bak burası kötüymüş anlamında yani ). Ama bana soracak olursanız berbat. Grafik anlamında toptan bir değişme söz konusu fakat kullanılış kolaylığı bence tartışılır. Ben beğenmedim şahsen... Orjinal DVD'sini ücretsiz vericez ister misin deseler "yok" derim :D AMA DEDİĞİM GİBİ BU BİR YORUM... BELKİ DE SİZİN ÇOK HOŞUNUZA GİDER BELLİ OLMAZ :)

• Beğen
Tepkiler: sukruayaz
önce sistemin hakkında bilgi versen daha iyi olur :) elindeki sistemle w7 yi zor çalıştırırken w8 e geçmeye çalışanlar var, siz de öyle bi yanılgıya düşmeyin :) Win7 ultimate herşeye yeter.

Ben de beğenmedim. Ayarla falan W7 görünümüne çevrilebiliyorsa tekrar denerim belki ama kendi görünümü ve kullanımı hiç hoşuma gitmedi. Eski programları falan da çalıştırabilecek dediklerinde sevinmiştim ancak hevesim kursağımda kaldı.

Her yeni çıkan versiyonda kullanıcının uyumu için zaman geçmesi gerekiyor. İnsan Yaşlandıkça bu süre gittikçe uzuyor. Hatırladığınız ne kadar fazla Windows varsa o kadar aklınız karışıyor. Ben win 8 de hemen göze çarpan bir hata ya da kullanışsızlık farketmedim. Üst seviye kullanıcılardan ciddi eleştiriler gelebilir tabi

alışkanlık meselesi tabi,birkaç ay sonra zaten herkez geçmeye başlar,bizde geçeriz..şahsen ben bugün geçiyorum,ilk win 7 çıktığında da aynı eleştiriler olmuştu ama ben win 7 betayı kullanmaya başlamıştım,şimdi herkes win 7 kullanıyor,bu yüzden ilk geçenlerden olup iyice benimsemek lazım... :)

Yanlış anlaşılma olmasın, hata falan ben de farketmedim. Sadece beğenmedim. Yoksa tıkır tıkır çalışıyor. :)

Elimdeki cihaz 4 gb rem 1 gb paylasimsiz ekran karti i5

gönül rahatlığıyla geçebilirsin ben şuanda w8 kullanıyorum ve de çok fazlasıyla memnunum çok pratik olmuş w7 den daha hızlı bir şekilde ulaşabiliyorum aradığım şeylere ve grafik olarak da harika yapmışlar diyebilirim...

• Beğen
Tepkiler: sukruayaz
arkadaşlar windows 8 de sadece görselliğe önem verilmiş sanırsam tercihinizi win7 den yapınız

ben 1,5 aydır kullanıyorum çok memnunum:)

Benim gördüğüm kadarıyla windows un bir iyi bir kötü işletim sistemi çıkartma huyu var, örneğin win xp tuttu -> win vista tutmadı -> win7 tuttu -> win8 tutmadı gibi, bunun öncesindede öyleydi sanırım, win 98 tuttu, win milennium yada 2000 di sanırım tutmadı, ardından xp patlattılar :). Win 8 uzun süre kullanmadım hızına diyecek lafım yok ama banada çok yabancı geldi, tablet işletim sistemi bildiğin. Lisanslı win7 64 bit prof. kullanıyorum çok çok memnunum, düzenli olarak defrag yapıldıktan sonra performansıda gayet iyi, ssd kullanımında uçuyor zaten :).

driver desteği haricinde hiçbir sıkıntısı yok. çok hızlı,grsel olarak çok iyi, akılcı bisürü özellik eklenmiş.. tavsiye ederim..alt +f4 ve windows tuşunu kullanmayı bilmek gerekiyor sadece..

Uzun zamandır kullanıyorum, 1 günlük alışma süreci sonrasında kesinlikle windows 7 den daha memnunum diyebilirim. Kesinlikle çok çok hızlı. Açılış ve kapanışların bu kadar hızlı olduğunu hiçbir sürümde görmemiştim. Üst yorumda da yazdığı gibi alt+F4 ve windows tuşunu ya da genel olarak klavye kısa yollarını kullanmaya alışkınsanız tadından yenmiyor. Ben biraz da android sisteme benzettim widgetler, programlar arası geçişler vs.
Not: dokunmatik ekranla kullanması daha bir keyifli olabiliyor.

Geri