Scudo Sports

Whistle'den Anlayan Biri ?

Batuhan Kara

Aktif Üye
Tepki
76
Öncelikler herkese selamlar, linkteki bisikleti almayı düşünüyorum fakat kadro boyunda bir türlü karar kılamadım.
1.79 boyum var bu bisikletin kadro boyu L. İlanda 52 cm kadro boyu görünüyor.
Yol bisikletinde 1-2 cm bile çok önemliymiş o yüzden bu nasıl olur acaba ?

(link)

Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Scudo
52cm ise küçük olacaktır. 54 ya da 56 bakmanız gerekiyor geometriye göre. Bacak boyu da önemli. Alternatif bir bisiklet için pm atıyorum.

Size büyük gelecektir :) başka alternatiflere yönelin derim.

Whistle 2014 modelleri de bu ay içinde yayımlanacak...

Büyük gelecektir demişsiniz ama 52 kadro Whistle'da L bedene mi denk geliyor acaba?

@M.A.Güneş

Uykulu halimle yorum yapınca, yazım hatası yapmışım. Kusura bakmayın :)

:) Olabilir sorun değil, bazen markalara göre çok değişik geometriler ortaya çıkabiliyor 52 Large ise ben yanlış bilgi vermiş olmayım diye sordum tekrar. Teşekkürler bilgi için sanırım 52 Small/Medium oluyor.

Ben 4 yıldır whistle kullanıyorum boyum 1.80 bisikletim L size .. hiç bi sorun yaşamadım şimdiye kadar ve çokta memnunum.

Üst borusu ne kadar alt borusu ne kadar ben Large kadro Speciazlied kullanıyorum 56 kadro olarak geçiyor üst borusu 56.5 cm, seat-tube denilen dikey boru da 53 santim, yani bisiklet 56 kadro diye illa ki her yeri 56 santimlik olacak diye düşünmeyelim.

Yorumlarınız için sağolun bisikleti almayı düşünüyorum umarım bende 1.80 boyla L kullanırım onda :)

Geri