Scudo Sports

whistle-miwok 831V nasıldır,önerir misiniz?

cahitt

Üye
Tepki
11
bi arkadaşım satıyor,temiz 1 yıllık, 450 liraya bırakacak, ne dersiniz almalı mıyım?

özellikleri;

Whistle 26 ' Miwok 831 V , 8900 All Kadro , Vites Gurubu Shimano Deore , 27 Vites , V Fren , Jantlar MAvic XM 117 , Sr Suntour Gidondan Kilitli Amortösor . 42H,46H.

• Beğen
Tepkiler: Erdem Eryiğit
Scudo
bence iyi fakat en iyice bisikleti test et kadrosuna fln iyi bak çatlak olmasın
bence özellklerine göre ii bisiklet
eger sorunu yoksa kaçırma :)

• Beğen
Tepkiler: cahitt
sağlamsa kaçırma sakın derim başka bişey demem, bende aynı kadroyu kullanıyorum son derece tatmin edici ve sağlam

• Beğen
arkadaşlar bisiklet 831v değilmiş 833v imiş

özellikleri;

Whistle 26'Miwok 833 V , W 8900 Aluminyum Kadro , 24 V , Vites Gurbu Shimano Acera , Sr Suntour Kilitli Amortisör ,V Fren . 42H,46H.

şimdi ne dersiniz, yine öneriyomusunuz?

Şimdi fiyat normal kriterlere düştü.Araştır biraz,temiz bir bisiklet ve içine sindiyse al derim.

• Beğen
arkadaşlar bugün bahsettiğim bisikleti, 833v, gördüm

ıslak kaldığı için teller ve zincir biraz paslanmış, maşa ve zincirin çarptığı yerlerde çizikler var, onun dışında problem yok

sizce kaç lira eder? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

Bende Whistle kullanıyorum ve çok memnunum.Bence o parayı hak eder.Ama bisikletin durumu nedir ona bakmak lazım

• Beğen
peki tellerin ve zincirin değişmesi gerekir mi? ne kadara mal olur acaba?

Teller için birşey söyleyemem ama zincir gazyağı veya tinerle pasları temizleniyorsa kullanılabilir belki

Fotoğrafları varsa ekle daha iyi yardımcı olunur.Ama ben yine söylüyorum donanımlarının durumu iyi ise al derim

• Beğen
en iyisi imkan varsa telleri ve zinciri yenile.8'li sistemde zincir çok da para değil.Sıfırını alın arkanıza bile bakmayın derim.

• Beğen
Geri