Scudo Sports

Whistle Miwok 1051D

Deniz Ser

Aktif Üye
Tepki
146
Merhabalar
Şu aralar eski bisikletimden kurtulup yeni birşeyler almaya çalışıyorum:) sizce whistle miwok 1051d fiyat/performans olarak nasıl bir bisiklet ?(indirimle 2010 model hidrolik disk 1125 ytl )

Technical features

Frame: Alu. W 8900 Hydroformed Custom Tubing
Fork: Suntour XCM V2 RL 100mm with remote lockout
Headset: FSA No.11 1"1/8
Crankset: Shimano FC-M443 44/32/22
Rear Derailleur: Shimano Deore RD-M592 Shadow
Front Derailleur: Shimano Deore FD-M590
Shifters Levers: Shimano Deore SL-M590 Rapidfire-Plus
Brakes: Shimano Deore BR-M595 Disc, Rotor 160mm
Cassette: Shimano CS-HG50 9s 11/32
Pedals: Aluminium MTB
Hubs: Shimano Deore M595
Rims: Whistle Aluminium Double wall, 32 holes Black
Stem: Byte Kute Aluminium Oversize
Handlebar: Byte Keel Aluminium Oversize, rise 20mm, Triple Butted
Seatpost: Byte Aluminiun 31,6
Saddle: Selle Royal Viper RVL, with gel and protection
Tyres: Schwalbe Black Jack 26x2,10
Size: 16" - 18" - 20"
Colours: Ultralight_Black - White_Red
Weight: 14,18 Kg (Bana biraz ağır gibi geldi sanki ama :rolleyes: )
Price: € 890,00 (1125 tl ödeyeceğim)

Veya 1000 ytl altı bir bütçeyle başka hangi bisikleti alabilirim ? :)
http://img52.imageshack.us/img52/9710/adszmw.jpg

Scudo
Çok güzel bisiklet de 890 £ nasıl 1125 lira ediyor onu anlamadım ? :)

1.983 Tl fiyat :) euro üzerinden

1000 tl altı en güzeli toplama bisiklet olur.hem bütçene göre hem isteğine göre.kulağa hoş gelmiyormu ?önce beklentilerinizi yazarsanız daha kolay olur yardımcı olmam.

• Beğen
Tepkiler: Deniz Ser
@Onur Kahraman

Evet benim düşüncemde de toplama vardı ancak indirim olunca babam alma taraftarı oldu :) Başlangıçta tur ve biraz hafif arazi şartlarında kullanabileceğim;2-3 sene içinde yavaş yavaş yarışa hazırlayabileceğim bir bisiklet olmasını isterdim ancak başlangıçta böyle bir bisiklet toplayıp geliştirmek bana daha pahalıya mal olacağından kararsızım.:) Biliyorsunuz öğrenci bütçesi kısıtlı başlangıçtan sonraki geliştirmeler bana kalıyor :)

Şimdi tanıdım.Siz Perşembe akşamı turuna katılan Bianchi Setra yada başka modelde olabilir :D bisikleti olan Deniz isimli arkadaş değil misiniz? :D

Katılıyor musunuz hala acaba? Yoksa yazın mı katılıyorsunuz?Bende katılacağım Umut abi ile fakat Yazı bekliyorum :)

Birazda bisiklet hakkında yorum yapalım :)
Bisiklet güzel bisiklet internetten baktığım kadarı ile 1.100 liraya bu kompenentlerde bi bisiklet bulamadım.Zevkli pedallamalar

@N.Erdem TUGRAHAN

Evet ama ağırlığı beni endişelendiriyor tabi eğer doğruysa

evet ağırlığı benimde dikkatimi çekti fakat Deore kompenentli ve 2.600 Gr'lık maşalı bir bisiklet için normal sayılabilecek bir ağırlık bence

En sonunda tutamıyorum kendimi. :) O fiyata bulmuşsun o donanımlı bir bisikleti hem de sıfır hala neyi arıyorsun? Msn'de de yazdığım gibi biraz daha paran varsa Merida TFS 500 D var çok güzel bir fiyatta şu anda indirimde.

@Önder Tarım

:):):) Önder abi biliyorsun eski çift yaylı sistemden sonra doğru düzgün birşey binmek istiyorum :) şimdilerde TFS 500 D biraz tuzlu sanki hazır ikna etmişken biraz daha zorlamayı denerim :)

Selam.
Bisikletin donanımı gerçekten harika. Aynakol dışında hidrolik disk frenli 2010 model Deore set var üstünde. Fiyatının indirimli olduğunu biliyorum. Bu fiyata oldukça ciddi bir seçenek, değerlendirmenizde fayda var.
Hoşçakalın.

@Nail USANMAZ

Teşekkürler.:)Servis konusunda beni düşündüren bazı şeyler olsa da sanırım artık almanın vakti geldi :)

Birde şuna baksan

SALCANO NG 255 SRD

Özellikleri:
KADRO : DOUBLE BUTTED ALUMİNYUM
BOĞAZ : RITCHEY MTN COMP 318
GİDON : RITCHEY MTN FLAT
SELE BORUSU : RITCHEY COMP 272
FURŞ TAKIMI : RITCHEY LOGIC ZERO PRESS FIT
ÖN VİTES DEĞİŞTİRİCİ : SRAM FD-X5
ARKA VİTES DEĞİŞTİRİCİ : SRAM RD-X7
AYNAKOL : SRAM FC-FIREX
FREN TAKIMI : SRAM HİDROLİK DİSK JUICY 5
RUBLE : SRAM PG-950
VİTES FREN KOLU : SRAM X7 SHIFTER
ÖN HAZNE : SHIMANO HB-M475
ARKA HAZNE : SHIMANO FH-M475
ZİNCİR :KMC Z9000
ELCİK : RITCHEY
LASTİK : HUTCHINSON PYTHON
JANT : SALCANO X-PROD (WEINMANN)
JANT TELİ : INNOX PASLANMAZ
MAŞA : SUNTOUR SF9XCR-LO
PEDAL : WELLGO LU-C27G
SELE : RITCHEY COMP VECTOR
KADRO BOYU ÖLÇÜLERİ : 14”,16”,18”
BİSİKLET AĞIRLIĞI (KG) : 12.9
Sezon sonu indirimi 850 ye inmiş

• Beğen
Tepkiler: Deniz Ser
@N.Erdem TUGRAHAN

Teşekkürler açıkçası salconaların tasarımı bana diğerleri kadar hoş gelmiyor elbetteki güzeller ama ileride geliştireceğim bir bisiklet olması benim için önemli bu yüzden pek olumlu bakmıyorum :)
(Bunu türk malı kullanmama isteği olarak görmeyin bazı forumdostları bu durumdan rahatsız ama haklılar)

Geri