Scudo Sports

Whistle Bayii.?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
305
Merhaba Arkadaşlar istanbul ve civarlarından Whistle bayii yada satan bisikletçi bulabilirmiyiz.? Yardımcı olursanız sevinirim.

Scudo
İstanbul/Eminönü/Sirkeci'de var.

Whistle'yi İstanbul Sirkecide İleri Motor adlı satıcı satıyor geçenlerde önünden geçerken görmüştün.Google Amcadan arattım..(link). link burda herşey var telefon satışlar ne ararsanız.:)benden bu kadar gerisini halledersiniz artık:)

(link) bu linke tıklarsan Kron XC 1000ni görebilirsin siyah beyaz ve mavi beyaz renkleri var.Sana fikir verir en azından 24 vitestir bu arada!

• Beğen
Tepkiler: Murat İçlek
@Cihan Aydan

Cihan abi hızır gıbı yetısıyorsun tskler :D numaraları aldık abi arkadas whıstle de karar kıldı hayırlısı dıyelım hayırlısı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Cihan A.
ileri motorla görüştüm hocam ellerine henüz 2010 modellerin ulaşmadıgını yakın zamanda geleceğini söylüyorlar inşaalah cabucak gelir :=)

@Murat İçlek

Rica ederim...Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:)Hadi hayırlısı.İyi günlerde kullanmanız dileğiyle...

Sirkeci de Efor Bisikletin yanında whistle bayii var, Trek,Bianchi,Whistle satıyor.

Yarın Efor bisikletlede görüşelim bakalım ordan ne ses çıkıcak :D Tşk .

semih abi modeller sanırım 15 ocaktan sonra gelicekmiş.murat abi sana msnden yazmıştı en son,araman için.aradınmı? bayileri,ürünlerin geliş tarihi için

bu sabah birkaç yeri aradım fakat siparis verdiklerini henüz ellerine ne zaman ulaşacagını onlarda bilmiyorlar :eek: bakalım halen arama ve araştırmalara devam etmekteyiz hafta sonuna kadar vaktimiz var :in:

istanbul tam bir cennet, biz antalya'da mahrum kalıyoruz. CAnlı canlı göremiyoruz fazla bisiklet

Başka modeller için cennet olabilirde,Whistle içi sıkıntılı biraz :)

Hiç olmadı Bursa'da Aydın Bisiklet var..Orayada sorabilirsiniz..2010 model Trek, Carrago ve Whistle'ler var..Kargoyla gönderiyorlar..Google dan aydinmotobike olarak aratırsanız çıkar..Sitede bisikletlerin fotoğrafları ve özellikleri de var..Saygılar.

Sordum hocam oraya gönderici firma ile anlaştıklarını ancak ellerine henüz ulaşmadıgı ve ne zaman geleceğini bilmediklerini söylediler.. Beklemedeyiz :)

Efor bisikletin sadece bianchi ve kron satışı bulunmaktaymış :(:(

@Semih DORU

Eforda Whistle yok arkadaşlar.İleri motorda Bianchi,Trek,Whistle,Hilltop gibi markadalr var.İleri Motora uşalmanızı öneririm.Sirkeci Doğubankta yeri...:)

Geri