Scudo Sports

what would you do?

Özcanak

Forum Demirbaşı
Tepki
516
:rolleyes: 10 puanlık uzman sorusu?????
:D Eve geldiniz ve böyle bir manzarayla karşılaştınız. Ne yapardınız?
http://img141.imageshack.us/img141/9972/whatwouldyoudomd0.jpg

Scudo
Artık yapılacak hiçbirşey kalmamış. Temizlemeye çalışırdım heralde...:)

Büyük olan pis pis sırıtıyor..:7:..İş onun başının altından çıkmış gibi. Ufaklık ise panik halinde, zırıldama modunda. Önce ufaklığı susturmaya çalışır, başarır başarmazda büyüğü haşlardım ki esas bu durumda ağlamayı hak eden o :D .. Her ne ise sonuç olarak ortalık batmış, sinirlere hakim olup temizliğe başlamaktan başka çare yok gibi :)

değişik bir kac renk daha boya alıp, cocukların mutluluklarını ikiye katlamasını sağlardım..:D

Çocukları Hamamda tellahın eline bırakırdım. Güzelce bi üfelesin diye. Evide terkederdim. :D :D :D

Sevgiler...

kendimide boyar ortama uyum sağlamaya çalışırım.İyi ki evli değilim diyorum şimdi..

boyamaya devam derim =)) nasılsa temizlenmez bu saatten sonra =)

once fotograflarini ceker sonra da ellerine selulozik tineri tutusturup, hadi bakalim, ayni seyi bir daha yapiyoruuuuz derdim :D

herhalde ben o durumda kalmış bi koca olsam, sevinirdim cunku haşat olmuş televizyonumun yerine nba maclarının keyfini daha iyi cıkarabilmek ıcın buyuk ekran bir televizyon alırdım...karımı da ikna etme cabalarına gerek kalmazdı...cocukları da operdim boyalı yanaklarından

o boya plastik boya ise gayet kolay, herşey tertemiz olur ama sentetik ya da sellülozik boya ise vay o yumurcakların haline, tiner sanatçı kişilklerini baya yaralayacak sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: NaLSaNaGaKZuGo
direk evden topuklardım teli fln kapatırdım kimsenin ulaşamayacağı bir yere giderdim hanıma temizlettirirdim yani (evli olsam ) :D:D:D:D

Çocuklar genede çok tertipliler kendilerinden başka zor çıkacak yer yok. Hepsi sert zemin. Yer laminat çok kolay temizlenir. Koltuklar deri çünkü parlıyor, kolay temizlenir.tv desen cam ve sert tüzey
Dikkat ederseniz halı cinsi şeyleri kaldırmışlar. Bu kadar tertipli çocuklar . Onlar da doğru banyoya. Çünkü bu plastik badana. Yağlı boya olsalardı şimdi yere yapışmış olurlardı.

Sevimli keratalar yapacaklar tabi böyle muzurluk.
Yapacak birşey yok.

Böyle uslu çocuk evde varsa önlemini almayan da kabahat

@bikergrrl
:D tinerci gençliğin yaş ortalamasını da baya düşürmüş olurdun böylece. vay o bebelerin haline ondan sonra. tiner gibi uçup giderlerdi :Ahhh-1660

eheheh ya da erken yasda tinerin zararlarini ogrenirlerdi.. :D neyse canim, zaten plastik boyaymis, sorun kalmadi :D ama isler degisti: hemen sisme havuzun icini suyla doldurup ellerine de birer bez verirdim, oooh keyfini sursunler, ben de bir kahve yapar tantanayi seyrederdim :D

• Beğen
Tepkiler: çağatay_çankaya
Geri