volkan bisiklet adamdır adam. fakirin umudu, öğrencinin dostudur
şakası bi yana çok acayip şeyler bazen çok ucuza denk gelebiliyor onlarda. geçen gün amoeba hussar sele borusunu 16tl' ye aldım kendilerinden ki her yerde 30tldir. memnuniyet anlayışları da var. bir sorun çıkar gibi olduğunda hemen ilgileniyorlar.
hatta şöyle bir diyalog geçti aramızda geçen mayıs ayında.
+ alo?
-Merhabalar, ben volkan bisikletten arıyorum. size gönderdiğimiz kargo ulaşmamış evde yokmuşsunuz şubeye gitmiş kargonuz ordan alabilirisiniz 2 gün içinde, yoksa geri geliyor kargo.
+??? tamam alırım da ben sizden yakın zamanda bişey almadım ki, bi yanlışlık olmasın?
-hayır efendim müşterilerimize sedona kataloğu ve sattığımız ürünlerin kataloglarını yolluyoruz kargoda onlar var.
+bişey almayı düşünmüyorum yakın zamanda isterseniz yazık olmasın kataloglara geri göndereyim?
-hayır hiç gerek yok, gönderdik zaten çanakkale aras kargo truva şubesinde şuan bi ara uğrar alırsanız sevinirim.
+ peki teşekkürler.
kaç tane bisikletçi yapıyor bunu bilmiyorum. kargoyla katalog yollamasının bana bi yararı yok belki ama müşteri olarak gözümde büyüyorlar bunu yapınca, ki her indirim zamanında smsle kampanya haberi yapıyorlar. kampanya haberleride fason olmuyor genelde gerçekten indirim oluyor.
severim volkan bisikleti candır