Scudo Sports

volkanbisiklet.com Güvenli mi?

Tepki
2
İsim
Burak Poyraz
Bisiklet
Salcano
Yakın zamanda inşaAllah volkanbisiklet.com dan alışveriş yapacağım. Elimde kredi kartı veya herhangi bi ininal,paypal gibi bi kartta yok. Kapıda ödeme yapacağım. Alışveriş yapanınız oldu mu? Güvenilir mi? Simdiden tesekkürler.

Scudo
volkan bisiklet adamdır adam. fakirin umudu, öğrencinin dostudur :koptum:

şakası bi yana çok acayip şeyler bazen çok ucuza denk gelebiliyor onlarda. geçen gün amoeba hussar sele borusunu 16tl' ye aldım kendilerinden ki her yerde 30tldir. memnuniyet anlayışları da var. bir sorun çıkar gibi olduğunda hemen ilgileniyorlar.

hatta şöyle bir diyalog geçti aramızda geçen mayıs ayında.
+ alo?
-Merhabalar, ben volkan bisikletten arıyorum. size gönderdiğimiz kargo ulaşmamış evde yokmuşsunuz şubeye gitmiş kargonuz ordan alabilirisiniz 2 gün içinde, yoksa geri geliyor kargo.
+??? tamam alırım da ben sizden yakın zamanda bişey almadım ki, bi yanlışlık olmasın?
-hayır efendim müşterilerimize sedona kataloğu ve sattığımız ürünlerin kataloglarını yolluyoruz kargoda onlar var.
+bişey almayı düşünmüyorum yakın zamanda isterseniz yazık olmasın kataloglara geri göndereyim?
-hayır hiç gerek yok, gönderdik zaten çanakkale aras kargo truva şubesinde şuan bi ara uğrar alırsanız sevinirim.
+ peki teşekkürler.

kaç tane bisikletçi yapıyor bunu bilmiyorum. kargoyla katalog yollamasının bana bi yararı yok belki ama müşteri olarak gözümde büyüyorlar bunu yapınca, ki her indirim zamanında smsle kampanya haberi yapıyorlar. kampanya haberleride fason olmuyor genelde gerçekten indirim oluyor.

severim volkan bisikleti candır:harika:

volkan bisiklette sorun çıkacağını sanmıyorum eskişehir'de olduğum için alışverişlerim oluyor şimdilik hiç sorun yaşamadım her konuda yardımcı olmaya çalışıyor.

Keske biraz daha erken yazsaydiniz :D. Cunku risk alıp alisveris yaptim ve cok daha memnun kaldim. Gercekten cok ilgili bir abimiz. Ürünü korumalı yolluyor. Fiyazt ucuz. Daha ne olsun. Tesekkürler hepinize.

@poyrazburak
Başlığı görmemişim açıldığında kaçmış gözden memnun kaldıysanız sıkıntı yok :)

kargo fiyatları neden yazmıyor?

@enes dökmen sitesinde bu şekilde bir bilgi mevcut gördüğüm kadarı ile (link)

1 Eylül’de (link) websitesi üzerinden verdiğim sipariş (Zefal Wiiz matara kafesi) bugün elime ulaştı. Eskişehir’den Çanakkale’ye daha hızlı gelmesi de mümkün değildir sanırım. :) Ürünü sipariş etmeden önce Whatsapp hatları üzerinden Volkan bisiklete ulaşıp stok durumunu sormuştum, 5 dakika içinde cevap verdiler. Dolayısıyla oldukça ilgili ve güvenilir olduklarını onaylayabilirim.

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
Volkan Bey'den 2 kere alışverişim oldu. Sağ olsun,her seferinde de gayet yardımcı oldu.

Geri