Scudo Sports

VLOG: Çanakkale Bisiklet Turu 2017 (Belgesel soslu, sohbet muhabbet, yol)

Birhan K.

Forum Bağımlısı
Tepki
1.928
Selamlar,

Bildiğiniz üzere 25-26 Mart 2017'de Çanakkale'de çok yüksek katılımlı bir bisiklet turu gerçekleşti. Biz de arkadaşım Oktay'la beraber tura katıldık. Orada kaydettiğimiz görüntülerden VLOG'lar oluşturduk.

Şimdilik ilk iki bölüm yayında, üçüncüsü de (Abide etabı) muhtemelen 1 hafta içinde yayında olacak ve bu seriyi tamamlayacağız. Bittiği zaman onu da bu başlıktan paylaşırım.

İlk video tura giderken çektiğimiz yolculuk videosu, tur görüntüleri içermez, bisiklet ve sohbet muhabbet içerir.
İkinci video, isminden de anlaşılacağı üzere Troia Antik Kenti etabının vlog'u. Biraz uzun bir video oldu çünkü 15. dakikadan itibaren Antik Kent'i rehber eşliğinde gezmeye başlıyoruz.

Dilerim güzel görüntüler ortaya çıkmıştır.

İyi seyirler. :harika:

Birinci Bölüm:

İkinci Bölüm

Scudo
devamını bekliyorum

Hocam bende iki tane video var biri 50fps biri 30fps vegas proda projeyi 50fps yapınca 30luk video kasıyor 30 yapınca 50fpslik video kasıyor bu iki videoyu nasıl birleşyirebilirim ?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İkinci videoda kendimi buldum
Ünlü olmuşuz :D:D
Videoalar çok güzel:harika:

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
@Owlknife devamı yolda, herhalde 3-5 gün içinde bitirir yüklerim. Vakit alıyor ama oyalanıyoruz işte, yeni hobi edindik :D

@Bartu Bilgi Dostum ben kurguya başlarken projelendirmemi kendi aksiyon kameramın özelliklerine göre yapıyorum (59.94 fps / 1920x1080). Aksiyon kameram 59.94 fps fakat telefon 30 fps kayıt yapıyor. Şimdi senin sorduğun kısma geldik işte ama cevabını sanırım bilmiyorum. Çünkü benim kullandığım montaj programında projeyi 59.94'e göre ayarlayıp sonra peşisıra 30 fps video eklersem, sorun yaşamıyorum. Sanırım onu da otomatik olarak 60 fps'ye çıkarıyor. Nasıl yapıyor bilmiyorum çünkü normalde görüntüyü 60 fps'ye yükseltse de ses kanalında problem olması gerekir (galiba). Benim de çok profesyonelce anladığım işler değil, sadece biraz elim yatkın biraz da bu kurgu mevzusuna evvelden teorik bilgi olarak aşinalığım var.

30 fps'lik videoyu bir şekilde 50 fps'ye uyarlaman gerek. Nasıl olacak bilmiyorum, benimki kendi başına yapıyor o işi. Hiç öyle bi sorun yaşamadım.

@srtkmc Üstat kaçıncı dakikadasın, göster biz de bakalım :) Ben de bazen başkalarının videosunda kendimi görüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Owlknife
Beyler harika olmuş

@Togursamsun Üstat çok teşekkür ederiz. Beğendiyseniz, keyifle izlediyseniz ne mutlu. Serinin son bölümü Abide Etabı da yolda, montaj masasında :)

Turun son vlog'u da yayinda:

Bir turun daha sonuna gelmis olduk. Buraya kadar sabirla izleyen varsa tesekkurler :D

• Beğen
Tepkiler: hdede32
Geri