barış durgun
Üye
- Tepki
- 0
- Bisiklet
- Salcano
arkadaşlar merhaba bisikletimde sram set vitesler kullanıyorum.sistemim 3x8 şeklinde.arka artırıcım sram x5.bisikleti 2. el aldım arka artırıcım hasar görmüştü ayak kısmı yamulmuş ve biraz aşınma olmuştu.geçici sram x4 kullandım sonra x5 i yaptırıp geri taktırdım geçişleri gayet net sayılır ancak aldığı hasarlar yüzünden çok esneme yapıyor ve zinciri çapraz kullanmamama rağmen ayağın yamuk durduğunu görüyorum içim rahat etmiyor.biikletçim oldukça tecrübeli biri ve bana her seferinde shimanoya geçmemi sram lerin çok sert ve dayanıksız olduğunu söylüyor.bende bir deore ya da üst modele geçip geçmeme konusunda ikilemde kalıyorum.bu konu hakkında sizden yardım almak istediğim konu
shimanoya geçmeli miyim buna değer mi?
sram lerin dayanıksız ve sert olduğu görüşü doğru mu?hangi marka daha uzun vadede performans sağlar?
eğer ki geçmek istersem şu an ki sram göbeğim 9 lu veya 10 lu kaset dişliye uyum sağlar mı?
yardımcı olursanız çok memnun kalırım...
shimanoya geçmeli miyim buna değer mi?
sram lerin dayanıksız ve sert olduğu görüşü doğru mu?hangi marka daha uzun vadede performans sağlar?
eğer ki geçmek istersem şu an ki sram göbeğim 9 lu veya 10 lu kaset dişliye uyum sağlar mı?
yardımcı olursanız çok memnun kalırım...