Scudo Sports

Vites makara uyumu

DOKTORBEY

Forum Demirbaşı
Tepki
235
İsim
Samet
Bisiklet
Bianchi
Hayırlı akşamlar
Ben aşağıda gördüğünüz makarayı kırdım ve 8li altus arttırıcıya ait internetten makara arıyorum bu makaraların 8li arttarıcı uygunu olanı kaç dişli olmalı 10 var 11 var 13 var benim vitese uygun olanı hangisi yanıtlarsanız cevaplarım teşekkürler.

Dosyalar

• shimano-altus-rear-derailleur-rdm310-sgs-black-78-speed-2424-0-1409471005000.jpg
    shimano-altus-rear-derailleur-rdm310-sgs-black-78-speed-2424-0-1409471005000.jpg
    38,6 KB · Okunma: 35
Scudo
Sizinki kaç dişliyse ondan almanızı tavsiye ederim. Başka bir boyutta olanı da, aktarıcınıza sığması kaydıyla alabilirsiniz. Ama zincirden bakla eksiltmeniz veya bakla eklemeniz gerekebilir.

Merhaba Arkadaşlar Bende Kron XC 300 Var Ve Kadro Kulağı Yamuktu Vites Geçişlerinde Sıkıntı Oluyordu Bu Yüzden Değiştirdim Fakat Gine Vites Geçişlerinde Bazen 2 Atlıyor Nasıl Düzeltirim (Mesela Arka Ruble 1 de Fakat Vites Kolunda 2 De Gösteriyor, Bazen Vites Atmak İstediğimde 2 Geçiyor) Telle Alakalı Bir Şey Olabilir mi ?
Neden Böyle Olur Düzelir Mi ?

Arkadaşlar Nasıl Düzeleceğini Bilen Varsa Yardım Edebilir mi ?

Yazdıklarımdan daha fazla bilgi istiyorsanız Video Bile Atarım Yeter ki olsun.
Çok Canım Sıkılıyor :(
LÜTFEN YARDIM EDİN...

Şimdiden Yardımlarınız İçin Teşekkürler...

Yardım Edermisiniz Nasıl Forum Açıldığını Bilmiyorum Yeni Üye Oldum O yuzden burda Paylaştım Lütfen Yardım Edin

Geri