emrahguclu
Üye
- Tepki
- 1
- Bisiklet
- Kron
Geçen hafta Kron XC 150 aldım. Vites ayarlarını yaptırmak için mahalledeki bisikletçiye gösterdim, arka vites geçişlerinde sıkıntı vardı, "abi bunun rublesi yamuk ama servisi değiştirmek istemez, 20TL'ye değişirim" dedi. Servise götürdüm, yamuk falan değil dedi vites ayarlarını yaptı sorun yok. Orada adama da söyledim bir tur attıktan sonra, ön vites 2-1 arası değişimde arka vites 1 ya da 2'deyken sıkıntı var. Arka vites 3'teyken değişmiyor desem yeridir. Bir tur da kendisi attı. Sorun yok dedi, üstelemedim. Bugün 26KM turladım Küçükçekmece içinde, aynı sorun devam ediyor.
Sorum şu olay ön vites ayarsızlığı mı sadece? Kendim yapabilir miyim? Yoksa ruble yamuk gerçekten ve onunla ilgili bir problem mi bu?
Aslında elim yatkındır ama öğrenci halimle zar zor aldım bisikleti zaten, daha ilk haftadan kurcalıyorum derken elimde kalsın istemem
Sorum şu olay ön vites ayarsızlığı mı sadece? Kendim yapabilir miyim? Yoksa ruble yamuk gerçekten ve onunla ilgili bir problem mi bu?
Aslında elim yatkındır ama öğrenci halimle zar zor aldım bisikleti zaten, daha ilk haftadan kurcalıyorum derken elimde kalsın istemem