Scudo Sports

video formatı değiştirme

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
305
fotoğraf makinem çektiği videoları avi formatında çektiği için movie makerde birleştirme yapamıyorum.bu videoları mpeg formatına çevirebileceğim yada avi şeklinde birleştirme yapıp müzik ekleyebileceğim bir program lazım hangi programı önerirsiniz????

Scudo
Ben söylediklerin için 2 ayrı program kullanıyorum. Dosyaların formatını değiştirmek için "xilisoft video converter" , video üzerinde ekleme, çıkarma, vs. işlemler için ise "Ulead VideoStudio 10" kullanıyorum. İlk programın boyutu 14 mb kadar, diğer program ise 135 mb boyutunda. Her iki programda da lisans sahibi olman gerekiyor. Ücretli programlar.

Sony Vegas programını kullanmanı tavsiye ederim. Varez sitelerinde sıklıkla bulabileceğin bir program.

7.0 sürümü ve üzerini indirmeni tavsiye ederim :)

tavsiyeleriniz için teşekkürler
wangar kardeşim ben programı profesyonel kullanmadığım için para vermeye değmez.zaten ayda bir videolarla işim oluyo:)

movie maker zaten avi formatını kabul ediyor o yüzden direk kullanabilirsin .
bu arada önerilen çevirme programlarının hepsini denedim 2 dklık çevirme fln yapıyo çoğu bi işe yaramaz sony vegas kullandım programı öğrenmen 1 haftayı bulur ama çok güzel ve biraz profesyonel bir program hertürlü çeviriyi yapabiliyor 3gp avi mp4 ne istersen...

Geri