B bener kırkkavaklı Üye Kayıt 12 Mayıs 2009 Mesaj 58 Tepki 73 Şehir Balıkesir 4 Mart 2010 #21 Çok coşkulu ve eğlenceli bir grup, forumdan eksik olmayın... Tepkiler: RECEP İŞLEK, Hasan Bahri Toros ve günkut
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 4 Mart 2010 #22 @bener kırkkavaklı velostiğin basın sorumlusu olarak forumdan velostiği eksik tutmayacağıma dair söz veririm esen kalın
@bener kırkkavaklı velostiğin basın sorumlusu olarak forumdan velostiği eksik tutmayacağıma dair söz veririm esen kalın
R RECEP İŞLEK Forum Bağımlısı Kayıt 11 Ekim 2009 Mesaj 850 Tepki 995 4 Mart 2010 #23 merhaba.güzel tur olmuş ayaklarınıza sağlık.paylaşım için teşekkür ederim. Tepkiler: Hasan Bahri Toros
K kaptan vural 74 Daimi Üye Kayıt 23 Eylül 2007 Mesaj 277 Tepki 352 Şehir İstanbul Bisiklet Trek 6 Mart 2010 #24 hepiniz ayrı ayrı güzel çıkmışsınız çok güzel bi geziye benziyoo pedallayan ayaklara sağlık paylaşım için tşk. hepinize sevgiler,saygılar Tepkiler: Hasan Bahri Toros
hepiniz ayrı ayrı güzel çıkmışsınız çok güzel bi geziye benziyoo pedallayan ayaklara sağlık paylaşım için tşk. hepinize sevgiler,saygılar
K Kamil Tabak Forum Demirbaşı Kayıt 6 Mayıs 2005 Mesaj 556 Tepki 1.759 Şehir Keşan, Edirne 6 Mart 2010 #25 Sayenizde nostalji yaşadım, boğaz'ı ne kadar özlediğimi anladım fotolara bakarken. Bütün gezilerinizin zevkli ve şevkli geçmesi dileklerimle. sevgiler
Sayenizde nostalji yaşadım, boğaz'ı ne kadar özlediğimi anladım fotolara bakarken. Bütün gezilerinizin zevkli ve şevkli geçmesi dileklerimle. sevgiler