The UGUR
1317-P.8
- Tepki
- 2.033
- İsim
- Ugur
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Cannondale
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Merhaba arkadaşlar.Benim için oldukça sıkıntılı ve uzun bir süreç olan 9 aydan sonra bisikletime İnşallah pazartesi günü kavuşuyorum.Bisikletimi Bike & Outdoor'dan alacağım.2015 model Scott Speedster 40 olacak.Sizden istediğim bana çok da uçuk olmayan bir fiyata sahip bir kilometre saati önerisi.Eldiven de lazım ama ona karar verdim.Bunlardan sonra da IAM Cycling takım forma almak istiyorum.Bunlar biraz bekleyecek elbette ardından tabii Spd ayakkabı falan da var.Neyse, Aydınlatma şimdilik düşünmüyorum çünkü zaten uzun bir süre akşam sürmeleri falan yapamayacağım sanırım.Yine de önerirseniz bir şeyler fena olmaz
Aydınlatmalar ve km saati toplam bütçe 200 şimdilik ama daha sonrası 500'e çekebilirim.Yani şimdilik saati alabilsem de yeter.Saat için mesela max 120 diyebiliriz çünkü eldiven de alacağım aynı zamanda.Neyse uzattım sanırım.Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ediyorum herkes'in bayramını kutluyorum. 
Başlıkla yazdıklarım pek alakalı görünmedi bana.Kötü olmuş yani.Bunun için pardon.
Başlıkla yazdıklarım pek alakalı görünmedi bana.Kötü olmuş yani.Bunun için pardon.