Scudo Sports

ve sonunda başardık ..BİLAL AKGÜL OLIMPIYATLARDA:

latif kavak

Daimi Üye
Tepki
100
arkadaslar anlatılacak bsey bulamıyorum.....................cunku BİLAL AKGÜL olımpıyatlara pekine gıdıyor..:winkenlux :winkenlux :winkenlux :winkenlux :winkenlux

• Beğen
Tepkiler: felis911
Scudo
Hayırlı olsun katılmak bile mütiş bi olay gerçekten

Süper bir haber

Latif bildiğin başka ayrıntılar varsa paylaşırsan sevinirim..

bende bunu soracaktim

medyamiz konu hakkinda bi ek bilgi iletedcekmi diye

tşkler

@msd_57

arkadaslar haberınız olsun medyanın ılgısı cok buyukmuş.......

• Beğen
Tepkiler: msd_57
inş öle ilgi gerçekten büyük olur çünkü gerçekten büyük bir haber...

ilk haber bugun zaman gezatesinde geçmiş bakalım yarın hangi gazeteler geçecek.

Sevindirici bi' haber,darısı diğer başarılı sporcularımız başına...

Samimi duygularla kutluyorum.Ülkem adına sevindirici bir haber.Daha nice değerli sporcularımızın aynı başarıları yakalayarak ileri safhalarda bizleri temsil etmisi temennimle.

Yüreğim ve Sevgimle...

vatana millete hayırlı olsun süpriz oldu inşallah alnımızın akıyla mücadele ederiz
bilal akgül kalbimiz seninle

Gerçekten çok çok sevindirici bir haber..
Hem bireysel hem yarış dünyamız hemde türkiyede bisiklet sporunun özelliklede dağ bisikleti sporunun duyurulması için mükkemmel bir fırsat ve şans..

Umarım herşey istenilen gibi sorunsuz olur...

Bilal Akgül'ü canı gönülden tebrik ediyorum.Bu dalda olimpiyatlara katılımımız daha erken olmalıydı.32 yıl ara biraz fazla gibi.Umarım ilgisizliz yüzünden bir 32 yıl daha beklemek zorunda kalmayız.

gerçekten çoq sevindim bilal abinin olimpiyatlarda oluşuna tebrik edioyurum helal olsun diorum

Umutlar tükenmiş zannediyordum, ama şükürler olsunki güzel bir haber geldi sonunda, bu sayede bisiklet büyük atılım yapacaktır önümüzdeki yıllarda... Parkurlarda en çok ter döken sporcumuz Bilal a yürekten tebrikler sunarım...

........Harika!

Geri