Scudo Sports

Var mı böyle bir şey bakın arkadaşlar

Tepki
0
Bisiklet
Carraro
Biz 3 arkadaş sabah saatlerinde spora gidiyoruz ve bisikletlerimizide bisiklet park yerlerine park ediyoruz . Önceden araba çekiyorlardı ama sabah saatleri olduğundan şuanda onu yapmıyorlar ama son 1 aydir tabela koymaya başladılar . Neyse dedik arka tarafindan park ettik , bu son 2 haftadırda arka taraf park etme yerlerine inşaat iskele demirlerini yerleştirdiler yine ses etmedik ama bugün inşaatın tepesinden birisi oraya bisiklet koymayın o demirleri alacağız oradan dedi . Abi alıyorsanız şimdi alın bizim park etmemiz lazim buraya dedik yok şimdi işim varda sonra alacağız park etmeyin diye garip bir üslup kullandi biz buraya park ediyoruz diyip kitledik ve adamın arkamızdan tehtidleriyle karşı karşıya kaldık ben bunları nasıl ve nereden şikayet edebilirim vede hakliyim bir akıl verirmisiniz http://img.tapatalk.com/d/14/08/08/6yhy9equ.jpg

Scudo
sende onu tehdit et. bu bisiklete bişey olsun seni yaşatmam ben diye falan. belki işe yarar.

• Beğen
Tepkiler: Okan POLAT
@chn krmz
O zaman dahada gaza gelir iyice hasar verir diye düşünüyorum bisikletleri park ettiğimiz yerde internet kafe var kamerasi bisikletleride çekiyor adam bir zarar verirse eğer şikayette bulunurum ancak hasarımi karşılayacaklarini düşünmüyorum . O yüzden tedirginim

şahsen benim başıma gelse bisikleti kitlediğimde adama dönüp derdim ki. " hele geri geldiğim de bu bisikleti burada görmiyim. " der ve 17 numaralı bakışımı atardım.
geri geldiğimde bisikleti orada görmezsemde ağlardım :D
ozaman bisikleti ara ara gözetlemen lazım senin.

furkan Öztürkmen
Bisikleti park yerine bırakarak çok büyük bir özgüven örneği sergiliyorsunuz . İnşaat'ta çalışanların zarar vermesinden ziyade çalınmasından endişe duymanız bence daha önemli. Spor salonu ile görüşmeniz ve dükkan içerisinde yer ayarlamalarını rica etmeniz her şeyi çözecektir.

@chn krmz
Oda iyimiş :D . Spordan çıkıp çıkıp bakmakta olmuyor ki kardeşim ama spor bitene kadar aklım hep bisiklette kalıyor

@furkan Öztürkmen
Hiç bulaşma kardeşim eğitimsiz cahil insanlara he he de geç[emoji6]

@Ali Uzel
Salon depo katında kardeşim bisikleti merdivenlerden indir çıkar derken uzun uğraş . Hem zabitaya gidip durumu izah ettik çektiğim fotoğraflardan 1-2 gösterdim ertesi gün eşyaları kenara almışlardı sprin çözüldü yani.

@furkan Öztürkmen

En dogrusunu yapmissiniz. Once yetkili kurumlara basvurun! Bosuna anlamayacak, art niyetli ve "ben oyle istedim kardesim" tavrıyla kisisel cikar pesindeki insanlarla laf dalasina girmeyin. :in:

@Muhittin C.

Bence hiç hoş bir tutum değil. Sonuçta ortada bi' tercih yok. Eğitimli, bilgili fakat kaba insanlar daha büyük bir sorun.

Geri