Scudo Sports

V-fren olarak seçtiğim ürünler uygun mudur ?

Tepki
2
Bisiklet
Ümit
iyi akşamlar arkadaşlar bisiklet hobisini yeni edinmiş biri olarak, başlangıç süresince ümit ride-on model bisikletimi sürmeyi hedefliyorum fakat fren takımı tamamen gitmiş fren kolu kırık, ayaklar yamulmuş ve teller paslanmış durumda bu yüzden bi bisiklete çok yatırım yapmadan yeni bi fren takımı yapıyım dedim.
seçtiğim ürünler
fren ayakları olarak iki seçenek var:
(link) veya (link) ikisi arasında kaldım

fren kolları olarak
(link) veya (link)

ayrıca sanırım fren telini ve yedek pabuçlar almam gerekiyo bunlar içinde önerilerinizi bekliyorum.Ayrıca bir sorum bu seçtiğim ürünlerden hangisini almalıyım ve bisikletimle uyumlu olur mu ve şunuda edinsen iyi olur tarzındaki önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

Scudo
http://www.erdoganlarbisiklet.com/media/catalog/product/cache/2/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/1/4/1428829part_1.jpg

Aynı frenlerden bende kullanıyorum ve çok memnunum fren performansları birçok disk frenden iyi.
Fren koluda deore kullanıyorum deore bulabilirsen deore fren kolları al.
Birde dış fren kablosu ve iç tellerden de alman gerekiyor, yedek pabuç almana gerek yok.

(link) ve (link) bu ikisini aldım fren ayakları indirimdeydi onları seçtim kabloları falanda sipariş ettm salı günü gibi elimde olucak :)

Geri