hsyngrztuzla
Üye
- Tepki
- 0
- Bisiklet
- GT
Öncelikle selamlarımız sunuyorum arkadaşlar. Corvette Quantum 26'' V fren kadroya sahip bir bisiklet elimde mevcut. disk fren yapmayı düşünüyorum. bunun için ucuz veya hurda bi disk fren bulup kaliteli alüminyum malzemeden aparat tasarlasam sizce nasıl olur ? bisikleti toparlamam için bu aparattan gelir elde edebilirmiyim?
-hurda disk fren ve hurda disk fren uyumlu arka göbek elinde olan varsa karşı ödemeli gönderebilir mi yapım aşaması için ? bu hurda parçaları kullanarak bir aparat tasarlıyabilir hem kendi ihtiyacımı giderir hem de yapılmamış birşeyi yaparak Türkiye bisiklet severlerimize birşeyler kazandırabilirim
hurda parçalarınıza ihtiyacım var
İstanbul anadolu yakasında elden alabilirim. Görüş ve yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler 
-hurda disk fren ve hurda disk fren uyumlu arka göbek elinde olan varsa karşı ödemeli gönderebilir mi yapım aşaması için ? bu hurda parçaları kullanarak bir aparat tasarlıyabilir hem kendi ihtiyacımı giderir hem de yapılmamış birşeyi yaparak Türkiye bisiklet severlerimize birşeyler kazandırabilirim
hurda parçalarınıza ihtiyacım var