Thorn
Üye
- Tepki
- 68
- İsim
- Deniz Kaynakçı
- Bisiklet
- Diğer
Bisikletim 1994 model beldesan zamanının cyclocross bisikletlerinden yada ben öyle sanıyorum.
O yıllarda babam almış çeşitli turlar yapmış sonra odunlukta saklamış elime geldiğinde çizik dahi yoktu kadrosu büyük ihtimal crmoly kadro işçiliği aşırı derece profesyonel neyse fazla uzatmıycam bu konuları göze alarak bisikletimi tur bisikletine çevirdim ama frenleri eski tip olduğundan dolayı hem kaliteli fren pabuçları bulunamıyor hemde yağmurda ses yapıyor....

aklımda iki tane v-break fren takımı var ikisininde fiyatları neredeyse aynı ama aralarında bir fark var mı?
tektro mu ?
shimano mu?
ikisi arasında fark var mı? yada ikisinden birini kullanıp memnun olmayan veya olan var mı ? tur bisikleti için yeterli mi ? ileride sorun yaşar mıyım ? en önemlisi tektro mu ? shimano acera br422 mi ?

aklımda iki tane v-break fren takımı var ikisininde fiyatları neredeyse aynı ama aralarında bir fark var mı?
tektro mu ?
shimano mu?
ikisi arasında fark var mı? yada ikisinden birini kullanıp memnun olmayan veya olan var mı ? tur bisikleti için yeterli mi ? ileride sorun yaşar mıyım ? en önemlisi tektro mu ? shimano acera br422 mi ?