Scudo Sports

V disk fren kaç kiloya kadar yeterlidir

Tepki
33
İsim
Ömer Faruk ŞAHAN
Bisiklet
Carraro
Başlıkta tam açıklayamadım ama şimdi açıklayacağım. Kendim geliştirmekte olduğum bir proje için disk fren kullanmam gerekecek . V disk fren 100 kilograma kadar yükü durdurmaya yeterli olur mu ?

Scudo
öndeki arac ile mesafenizi koruyup ani bir frenleme yapmazsanız yeterli olur diye düşunuyorum.ama projeniz hakkında bilgi verebilirseniz..

Projeden kastınız nedir acaba? Hidrolik V frenler var zaten piyasada. Eğer kastınız buysa tabii.
(link)
Şu linki bi inceleyin bence.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
V fren var, disk fren var. V disk freni sizden duyuyorum. Proje dediğiniz şey nasıl bir şey bilmiyorum ama şunu biliyorum: V fren, 12 kg bisikleti 45 kilo yük ve 80 kg binici ile aylarca durdurabiliyor. Aynısını disk fren azcık daha iyi yapıyor.

• Beğen
Ben 85 kiloyum bisikletede 15 kilo desek etti 100 kilo v fren kullanıyorum ve takla bile attım freni aniden sıkmaktan.

• Beğen
@suleymanozgun33 ben tek kullanacağım ama projemde sadece arkada olacak dediğiniz kadar yeterli olur değil mi ?

@ÖmerFarukŞ Bence olur benden daha kilolularda bindi sıkıntı yok hertürlü tutar frenler. Ama V disk fren değil normal v fren benimki

Ya ben v fren kullanıyorum kendim dediğiniz kadar çok iyi tutuyor hem de sadece ben disk kullanacağım işte sorum bu yüzden yine de teşekkür ederim Yardımınız için

120 kiloyum eski cift amortisorlu v fren bisikletim frenleru guzel ayarlanirsa eger disk frenden pek farkı olmuyor

• Beğen
Bana disk fren sağlamlığı lazım ama

@byantikan @MehmetAliB. teşekkür ederim bilgileriniz için proje biraz süpriz olarak kalsın paylaşmayı düşünüyorum sizin ile de umarım disk fren ihtiyacımı karşılar çok teşekkür ederim

• Beğen
@ÖmerFarukŞ Frenin ayarını düzgün yaparsanız iyi tutar bide 5 10 liralık v frenlerden değilde daha düzgün v frenlerden olursa tutar.

Geri