Scudo Sports

Uzun yol ve genel kullanım için bisiklet önerisi

bjk_serco

Üye
Tepki
18
İsim
Serkan
Başlangıç
2013—14
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhaba kendime maksimum 650-700TL bütçe ile yeni bir bisiklet arıyorum.Bisikleti hem günlük kullanım hemde uzun yol için sağlam bir bisiklet olmasını istiyorum.Bu yaz arkadaşlarım ile ilk önce İstanbul-Çanakkale arası bisiklet ile yolculuk yapmayı planlıyoruz, hiçbirimizin daha önceden uzun yola çıktığı yok ancak bu yolculuğu sorunsuz geçireceğimizi düşünüyoruz.Eski bisikletimin çalışır durumda olmamasından ve uzun yol için uygun olmamasından dolayı yeni bir bisiklet arayışı içindeyim.Baktığım kadarıyla bana uygun olan bisikletler genelde tek amortisör,v-fren ve lastiği aşırı kalın olmayan biçimde.Sizin kullanmakta olduğunuz yada bana uyacak bisiklet önerilerinizi bekliyorum.

Scudo
İhtiyacınız olan özellikleri çok güzel belirlemişsiniz. Bütçe kısıtlı olunca salcano citysport, kron tourer, sedona 301 modellerine bakabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: bjk_serco
(link) gt markayı süper indirimde çok iyi buldum.Uzun boylular için L bedeni var.7000 serisi iyi kadrosu var. (link) 7005 aluminyum iyi kadrodur.

Benimde yeni aldığım ve çok memnun kaldığım hem performans hem şekil itibari ile yakışıklı bir bisiklet olarak fiyatı da uygun, sizin istediğiniz civarda.

(link)

1 yıl oldu trek fx1 modeli aldım,birkaç defa lastiklerine hava basmaktan başka en ufak sorunum olmadı.15 kilo bagajla en az 2000 km yol yaptım.hazirana dogru inşallah yine yollardayım.trek fx serisini incelemenizi tavsiya ederim.

Geri