Scudo Sports

Utah Bisiklet Turunda Kaza!

Kobebryant

Daimi Üye
Tepki
373
İsim
Erdem
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Cube
Bisiklet türü
Diğer
Utah BisikLet Turu'nda Matt Brammeier'in Yaptığı Kaza. Neyse Ki Ucuz AtLatmış, KaLçasında ÇatLak Meydana GeLmiş ..

Scudo
Bisikletten çok araç ve motosiklet var orada. Haksızlık var. Adamlar rahat rahat dönemiyor.

Ilk carpmadan sonra hwrkes malak gibi bakiyo gidin bi gelenlere isaret yapin yavaslatin ikinci carpmalar göz gore gore olmus!

Yarışçıların rota bilgisi yok mu acaba? En azından tehlikeli bölgelerin bilgisi onlara veriliyor olmalı diye düşünüyorum. Bazıları kaza öncesi yavaşlarken, kaza yapanlar diğerlerine göre daha süratli geldiler.

@Mehmet Cemre Kısa araç olmasa zaten karşıya geçecekti, hiç viraj var gibi gelmemiş, durabilmesi imkansızdı zaten.

ayrıca kimsenin de durmaması bir garip ben yarışcı olsam dururdum başlarım birinciliğine. adam aracın içine girdi hala devam ediyorlar.

@ismail.yüksel 2 bisikletli orda motora gömdü, bir diğeri de arabaların arkasında takıldı kaldı. En başta ki kazayı kast etmiyorum. Bisikletli araba sayesinde kurtardı. Yoksa uçacaktı ağaçların arasında. Ama bu tesadüfen oldu.

yalnız o arkadaş arabaya çarpmasa da dönemezmiş

Geri