Scudo Sports

Üst seviye MTB jant seti önerisi 26" vs 27,5"

Gökhan Akkaya

BilgisayarKurdu
Tepki
1.677
İsim
Gökhan
Bisiklet
Nishiki
Bilindiği üzere KRON XC150 bisikletimi yükseltmekteyim. Vites - çekiş - fren sistemini zaten gücümün yettiği oranda üst seviye tuttum. Geçen FOX 32 CTD 9MM QR maşa da ekledik sisteme, konik olduğu için kullanamasam da.

Maşam 26 ve 27,5" boyutunda setleri destekliyormuş. Haliyle bisikletime 2 adet jant alacağım göbek ve lastik dahil olmak üzere.
Öncelik Jant Seti > Göbek > Lastik şeklinde benim için. Görüntü ve tasarım olarak beklentim gerçekten yüksek. 800TL verdiğimiz jant setinin bir zahmet farkı olsun istiyorum. Eğer o paraya düzgün bir jant seti alamıyorsun derseniz gerekirse 800TL'yi tek ön janta vermeye de kabulüm.

Combat 3 jant setini örnek alacak olursak tasarım olarak çok hoşuma gidiyor. Ne yalan söyleyeyim 30TL'lik jant setimden bile memnunum, sadece ağırlık problemi var.

Amacım üst seviye bir bisiklet toplamak, senelerce sorunsuz binmek. Bir defa üst seviye bir jant seti alayım, hafif hafif kullanayım, etrafa da güzel görüntüler saçsın istiyorum, derdimi iyi anlattığımı düşünüyorum.

Ne önerirsiniz bana? 27,5" tercih etmem daha iyi olur mu? 1,8 boy birinin altında çok da küçük kalmasın istiyorum bisiklet.

Dosyalar

• 20160530_112551.jpg
    20160530_112551.jpg
    77,8 KB · Okunma: 42
Scudo
27.5 luk lastikler engel aşma yönünden 29"liklere yakın ve çeviklik olarakta 26"lik lastiklere yakın yani hem çevik hemde iyi engel aşıyor ve iyi yük taşıyor

Geri