Scudo Sports

Üst pantolon yağmurluk

Tepki
0
İsim
Asım
Bisiklet
Salcano
Düzenli bisiklet binmeye yeni başladım fakat izmirin ne zaman yağacağı belli olmayan havası yüzünden son bir haftada 2 kere sırılsıklam oldum. Okula bisikletle gidip geliyorum, bu yüzden kışlık tayt/forma vs giyemiyorum. Üst giyim için softshell+ decathlonda satılan yağmurluklardan almayı düşündüm. pantolon üstüne de yine decathlonda gördüğüm üst pantolonu beğendim. Fakat üst pantolon hiçbir yerde kalmamış. Üst yağmurluğun bedeni var mı diye de az sonra gidip bakacağım. Benim için önemli olan sürprizlerle karşılaşmamak olduğundan heybeme koyabileceğim ürünler arıyorum. Ne önerirsiniz? Çantamda taşıyabileceğim ürünler uygun olur mu?

Scudo
panzther diye bir marka varmı? ürünlerini kullanan vs bisiklet kullanırken özellikle pantolonları hakkında kullananların yorumları neler?

Panço tavsiye ederim. Çamurluk takılı olmak şartıyla ıslanmazsınız, gayet iş görür:
(link)

@Özcan özcan bey bu panço çok iyi birşeymiş ilk defa gördüm siz kullandınızmı pratikte nasıl acaba merak ettim... veya kullanan diğer üyelerimiz nasıl memnunlarmı? terleme ve yoğuşma etkisi açısından özellikle merak ettim havayı içerde atamazsa yoğuşma etkisi oluştururmu diye düşünüyorum

Çamurluğunuz varsa kupkuru gezersiniz. Çamurluk yoksa diz altını korumak için üst yağmur pantolonu gerekir.
Terleme sorunu olmaz çünkü gayet bol ve alt tarafı açık bir ürün. Havalandırması fazlasıyla var, efil efil :)
Bizde çok popüler değil ama Avrupa'da yağışlı zamanlarda trafikte çok sayıda pançolu bisikletçi görebilirsiniz.

1574251119302.png

Decathlon'da satılan üst pantolonlardan deneyeniniz oldu mu? Yine çizme ile kullanım tecrübeniz varsa dinlerim :) Teşekkürler.

Decathlon'da satılan üst pantolonlardan deneyeniniz oldu mu? Yine çizme ile kullanım tecrübeniz varsa dinlerim :) Teşekkürler.

linkteki ürün internet stoğunda görünmüyor ama belli ki bazı mağazarlada mevcut. Eğer alma imkanınız olursa önerebilirim. İşe yarıyor kesinlikle.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin

Üst mesajda linki paylaşılan pantolonu uzun süredir kullanıyorum, gayet güzel iş görüyor. Hava almıyor yalnız, sakin sürsem bile hava ılıksa nemlenme oluşuyor. Biraz yüklenirsem baya terletiyor beni. Soğuk havalarda ise hiç sorun yok.. Çok terleyen biriyim onun da etkisi olabilir.

Sağanak yağışta çizme değil de bot kullanıyorum. Önce pantolon sonra bot şeklinde giyip ters sırada çıkarma ritüeli yapıyoruz. Çizme de kullansanız bol yapıda olduğu için sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
(link)
Bu ürünü plovdiv magazasından aldım ve yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum.Rüzgar kesmesi'de önemli bir kriterdi benim için.Valla parasının hakkını verdi.Türkiyeden pahalı olsada 😃

Geri