Scudo Sports

Upgrade yapmak istiyorum.

Yücel Demirkılıç

Forum Bağımlısı
Tepki
263
İsim
Yücel Demirkılıç
Bisiklet
Specialized
Merhaba
Bisikletimin özellikleri;
Aluminyum kadro , Tiagra set , R500 jant setli fabrika çıkısı 8.4kg
R500 jant setini satıp
(link) bu jant setini alsam sizce çok fazla bir fark görür müyüm?
Düşünceleriniz neler sizin?

Scudo
Jant seti gibi hareketli bir parçadan hafiflik sağlamaya çalışmak çok mantıklı. Çünkü yaptığınız yükseltme direk olarak bisikletin ivmelenmesine katkı sağlayacaktır.

R500 ve tİagra İle bİrlİkte hangİ marka nasil bİr kadro var acaba bİsİklet 8,4 kg !!!

Site çıkışı öyle görmüştüm , ben kendim şahsen tartmadım . Ünlemlerinize de anlam veremedim , zaten anlayabiliyorum. Kron rocket fakat yeni çıkan kadrolarından değil.
Fotoğraf bulunamadı. Bu kadrodan. Sizce fazla mı olur yani değer mi ? çok fazla getirisi olur mu? tesekkürler..

evet donanım yükseltmek için jant seti iyi bir seçim ayrıca almak istediğiniz jantlarda gayet güzel..

Mavic Ksyrium SL jant seti ile Mavic Ksyrium SSC SL aynı model mi? 2. eli ne kadar eder ?

yeni konu açmayayım. buradan sorumu sorayım. bisikletimde ufak çaplı upgrade yapmak istiyorum. çok pahalı olmayacak şekilde neleri değiştirmeliyim?
(jantlar diyeceksiniz ama şimdi biraz aşar.)56776.jpg

@enes dökmen lastikler. Bide bütçe yazarsan ona göre daha doğru yorumlar gelebilir mesela 300 ise merlinde conti gpx 4000 s2 çifti iç lastikleriyle beraber 260 liraydı geçenlerde bundle ürün gibi

@enes dökmen bence mossonun o iğrenç çao yang dış ve iç lastiklerini kaliteli iç dış setle değiştirmen daha iyi olur pislet 300 gram hafifler rahat...

en yakın zamanda değiştireceğim mıchelin pro 4 felan düşünüyorum ama nasıl iyimidir

güzel bir gidon boğazı almam lazım

(link) ucuz yollu olsun ama hafif olsun istiyorum . iyimdir bu lastik.380 gr mış

@enes dökmen
Ben bugün bisiklet.com'da indirim gördüm dynamic sportla aynı özellikte olan correreler baya ucuzdu. Iki lastik de sırt desensiz yani ıslak zeminde ikisi de kayar. TPIlarını da incele derim. Ama Correreler baya uygundu

şu anki chaoyanglarda kayıyor zaten

@Helen benim 730 tca nın üstünde 700x 28 var 28 mi iyi yoksa 23 mü iyi sizce?

Geri