Scudo Sports

Ümit bisiklet modelini merak ediyorum.

Yusuf Öz

Üye
Tepki
0
Başlıkta belirttiğim gibi bisikletimin suanki fitatini merak ettigmden dolayi size soruyorum 6. Yili olan bisiklet im modelini bilenler yardm edebilirmi?
(link)
Göremeyenler icin.
(link)

Scudo
Kadrosunda ne yazdığını okuyabilirsem muhtemelen yine yardımcı olamayacağım, ben de baya acemiyim bisiklet işinde ama merak ettim işte, ne yazıyor?

Memnuniyetiniz nedir peki bisikletten? Malum ümit marka pek tavsiye edilmiyor.

Valla kadrosunda umit yaziyo diğerinde de citybike yazio. Baska nerelerde ne yaziyo bilmiyorum tekrar bi bakar yazarım.
Bisikletten cok memnunum ufak tekef aksamlarda bozukluklar oldu parca degistirerek cozuldu malum 6. Yili bisikletin. Yorumlar icin Teşekkürler.

navigatörhttp://umitbisiklet.com.tr/urunler/original/73426_2635%20navigator%20copy.jpg

2635 navigatör aldım bende ümit nasıldır bu marka ve ağırlık nasıldır yorum tecrübeli abilerden lütfen

Dosyalar

• 73426_2635 navigator copy.jpg
    73426_2635 navigator copy.jpg
    79,1 KB · Okunma: 8
  • Beğen
Tepkiler: onurdemir
@isocapa_1981
bende accure 2d aldım 2 ay oldu tık ses yok mtb diye geçiyor arazidede kullanıyorum,bazen sert bazen hızlı çok memnunum.20150531_141347.jpg

evet kardeşim çok hoş bisiklet sorun yok gibi 6061 alimümyum kadro var ağırlığı nedir benim kinin nerden öğrenirim

@onurdemir Abi Bisikletten Memnunmusun Benim Boy 1.89 Kilo 130 Bu Taşırmı Jantının Deişik Olması Biraz Kafamı Kurcalıyor

@eray2535
Ne yalan söyliyim satmayı düşünüyorum.Yol bisikleti almaya karar verdim sağlam bisiklet 2 aydır aktif kullanıyorum girmediğim çamur dağ tepe kalmadı tık ses yok.Sana satabilirim :D Yalnız jantlarının yamulunca düzelme şansı yok galiba :D

@onurdemir Abi Bana Bisiklet hediye gelicek o yüzden alma şansım Yok İki Bisiklette Hediye Gelecek Birini Şeçicem O Yüzden İkisi Arasında Şeçim Yapmam Gerek. Senin deneyimlerinden yararlanmak istedim.

Ümit Bisiklet Accrue 2D 26 Jant Dağ Bisikleti

Ümit Accrue 2D 26 Jant Dağ Bisikleti
KADRO :6061 Alüminyum
MAŞA :Zoom 381A Amörtisörlü
JANT :Özel Alaşım Alüminyum
LASTİK :26x2,0 Excel
FREN :Sparkle Ön&Arka Disk Fren
VİTES :21
VİTES KOLU :Shimano ST-EF41
ARKA ARTTIRICI :Shimano TX-35
ÖN ARTTIRICI :Shimano FD-TZ30
RUBLE :Shimano TZ-21
AYNAKOL :Alüminyum Aynakol
ZİNCİR :KMC Z30

Mosso Wildfire D Tourney Bay Dağ Bisikleti

• KADRO: MOSSO M7011
  • AMORTİSÖR :ZOOM 386
  • MAŞA YATAĞI:AHEAD VP-A68
  • GİDON :ALUMİNYUM SİYAH GİDON
  • GİDON BOĞAZI :MD-030 AHEAD
  • AYNAKOL :SHIMANO FC-M131
  • FREN :MEKANIK DISK FREN
  • ARKA VİTES DEĞİŞTİRİCİ: SHIMANO TX-55
  • ÖN VİTES DEĞİŞTİRİCİ : SHIMANO FD-TX50
  • VİTES KOLU: SHIMANO ST-EF51
  • ARKA DİŞLİ: SHIMANO TZ-21
  • GÖBEK SETİ :SF-A225 DİSC HAZNE
  • JANT :MOSSO DOUBLE SİYAH
  • LASTİK: EXCEL 26X2,00
  • SELE BORUSU :27,2 ALÜMİNYUM
  • SELE :VELO VL-1205
  • PEDAL: PLASTİK ÇELİK FP-906
  • AĞIRLIK :13,6 Kg. (Pedal Hariç)

O zaman her türlü mosso havada karada mosso kardeşim hiç pişman olmazsın.Araştırdım ümit de jant degistirmek istersen eğer on ve arka göbek Ruble de degistirmek gerekiyor aşağı yukarı jantın kirildiginda yada bukuldugunde 300 tl harcaman gerekecek

• Beğen
Tepkiler: paraba
Geri