Başlıkta belirttiğim gibi bisikletimin suanki fitatini merak ettigmden dolayi size soruyorum 6. Yili olan bisiklet im modelini bilenler yardm edebilirmi?
(link)
Göremeyenler icin.
(link)
Valla kadrosunda umit yaziyo diğerinde de citybike yazio. Baska nerelerde ne yaziyo bilmiyorum tekrar bi bakar yazarım.
Bisikletten cok memnunum ufak tekef aksamlarda bozukluklar oldu parca degistirerek cozuldu malum 6. Yili bisikletin. Yorumlar icin Teşekkürler.
@eray2535
Ne yalan söyliyim satmayı düşünüyorum.Yol bisikleti almaya karar verdim sağlam bisiklet 2 aydır aktif kullanıyorum girmediğim çamur dağ tepe kalmadı tık ses yok.Sana satabilirim Yalnız jantlarının yamulunca düzelme şansı yok galiba
@onurdemir Abi Bana Bisiklet hediye gelicek o yüzden alma şansım Yok İki Bisiklette Hediye Gelecek Birini Şeçicem O Yüzden İkisi Arasında Şeçim Yapmam Gerek. Senin deneyimlerinden yararlanmak istedim.
Ümit Bisiklet Accrue 2D 26 Jant Dağ Bisikleti
Ümit Accrue 2D 26 Jant Dağ Bisikleti
KADRO :6061 Alüminyum
MAŞA :Zoom 381A Amörtisörlü
JANT :Özel Alaşım Alüminyum
LASTİK :26x2,0 Excel
FREN :Sparkle Ön&Arka Disk Fren
VİTES :21
VİTES KOLU :Shimano ST-EF41
ARKA ARTTIRICI :Shimano TX-35
ÖN ARTTIRICI :Shimano FD-TZ30
RUBLE :Shimano TZ-21
AYNAKOL :Alüminyum Aynakol
ZİNCİR :KMC Z30
O zaman her türlü mosso havada karada mosso kardeşim hiç pişman olmazsın.Araştırdım ümit de jant degistirmek istersen eğer on ve arka göbek Ruble de degistirmek gerekiyor aşağı yukarı jantın kirildiginda yada bukuldugunde 300 tl harcaman gerekecek