Scudo Sports

Uluslararasi Kapadokya DaĞ Bİsİkletİ Festİvalİ GÖreme YariŞ SonuÇlari

Scudo
peki ürgüp sonuçları ? hakeme sorduğumda bugün yayınlanır demişti:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: ErkanEmanet
Erkan bunlar Ürgüp sonuçları; UCI'a Cts. geçilen bilgilerden hatırlıyorum.

Göreme sonuçlarına şimdi bakacağım.

Bunlar Göreme sonuçları herşey normal görünüyor. Ürgüp sonuçlarıda sanırım bir kaç günden açıklanır malum çip yoktu cuma günü dolayısıyla uzamıştır sonuçların açıklanması..

• Beğen
@Aybars Öge Sürücü

Berkay'ında söylediği gibi ürgüp sonuçları biraz geçikecek bugün yarın açıklanır tahminimce dolayısıyla bu sonuçlar göreme yarışına ait doğru sonuçlardır.

Bitişten sonra numaraları yazan hakem 7. olduğumu söylemişti. meğer 6. olmuşum :)
Herkese de 7. oldum dedim :p
Önümdekilerle çokta fark yokmuş, 4 yıl aradan sonra 1,5 aylık antrenmanla fena toparlamamışım. Tabii elite-b kategorisini dikkate alırsak öyle :)
Neyse seneye 30+ master'ım zaten.

• Beğen
@d.berkay
Hey yavrum, ne yıllardı be. Kemer'de yarıştan 45 dakika sonra sonuçları açıklamıştık, hem de hiç itiraz olmamıştı. Hem de chip yoktu, elle çıkarttık.

@gurol

Bizim camiada ilerleme yerine gerileme oluyor galiba.Kaç gün oldu federasyonun sitesinde güncelleme yok.Hala kapadokya yarış programı belli oldu diyo balık baştan kokarmış yukarıdakiler düzgün çalışmıyorki aşağıdakiler ne yapsın.Yarışı düzenleyen federasyon onlardan önce başkaları sonuçları yayınlıyor..

@gurol

Abi istendikten sonra yapılamayacak şey yok tabi ki.. Eskiden harcırahlarda yarış alanında anında verilirmiş şimdi 2-3 ay bekliyoruz.. :(

eskiden baskanla asbaskanıda görürdük yarışlarda ama iyice özlettiler kendilerini.

Bunlarda Cuma gününün sonuçları buyrun (link)

Bir örnek vericek olursak U23-B kategorisinde ben 602 numarayla 16. gözüküyorum. ama önümdeki 620 numaralı sporcu arkadaşımı geçmiştim :) Unutmadan zamanlarda yok.

• Beğen
Tepkiler: fecredall
Geri