binRR Forum Bağımlısı Kayıt 3 Mayıs 2010 Mesaj 1.982 Tepki 1.975 Şehir İstanbul 27 Kasım 2010 #681 @Tolga Gürgün Fausto amca anlatmış burada assimetri olayını ama ben sitesinden anlabildiğim kadarını anladım (link) Tepkiler: Tolga Gürgün
@Tolga Gürgün Fausto amca anlatmış burada assimetri olayını ama ben sitesinden anlabildiğim kadarını anladım (link)
Tolga Gürgün Forum Bağımlısı Kayıt 3 Aralık 2005 Mesaj 1.638 Tepki 2.133 Şehir İstanbul Bisiklet Pinarello 29 Kasım 2010 #682 Tüm Ultra Maratoncu arkadaşların haftasının sağlık , huzur ve bol oksijenli geçmesini tüm kalbimle diliyorum ... Tepkiler: ANT OZAMAN ve binRR
Tüm Ultra Maratoncu arkadaşların haftasının sağlık , huzur ve bol oksijenli geçmesini tüm kalbimle diliyorum ...
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 0 29 Kasım 2010 #683 Tolgacıımmm ben Ultra Maratoncu değilim ama Ultra herşey dahilciyim banada aynı diletleri sunuyomusun Bende tüm Ultracıların haftalarının en içten dileklerimle güzel geçmesini diliyorum...
Tolgacıımmm ben Ultra Maratoncu değilim ama Ultra herşey dahilciyim banada aynı diletleri sunuyomusun Bende tüm Ultracıların haftalarının en içten dileklerimle güzel geçmesini diliyorum...
binRR Forum Bağımlısı Kayıt 3 Mayıs 2010 Mesaj 1.982 Tepki 1.975 Şehir İstanbul 29 Kasım 2010 #684 @Tolga Gürgün Hazır dilemişken bu yılı bu dilekle kapatalım, seneye yeni birşey buluruz derim ben Tepkiler: Tolga Gürgün
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 0 29 Kasım 2010 #685 tüm bu topiğin sakinlerine selam eder yeni sezonda herkese gerek iş hayatında vede gerekse bisiklet yaşamlarında başarılar temenni ederim....
tüm bu topiğin sakinlerine selam eder yeni sezonda herkese gerek iş hayatında vede gerekse bisiklet yaşamlarında başarılar temenni ederim....
Tolga Gürgün Forum Bağımlısı Kayıt 3 Aralık 2005 Mesaj 1.638 Tepki 2.133 Şehir İstanbul Bisiklet Pinarello 29 Kasım 2010 #686 @Hasip Çehre ultra herşey dahil , alacart, fikis menü , esnaf lokantası , büfe farketmez ne olursan ol herkes dahil..... Tepkiler: binRR
@Hasip Çehre ultra herşey dahil , alacart, fikis menü , esnaf lokantası , büfe farketmez ne olursan ol herkes dahil.....