Scudo Sports

ultegra sl cant seti

BülentBayraktar

Aktif Üye
Tepki
116
Bisiklet
Trek
arkadaşlar öğrenmek istediğim bir şey var,yardımcı olursanız sevinirim.Benim citybıke'ın ağırlığını hafifletmek için ultegra sl cant seti takmak istiyorum.Acaba bu jant setine 700.28 lastik takılabilinir mi?

Scudo
olması lazım. shimano WH-R500 e takılıyor. sonucta yüzey genişliyor fark o sadece

• Beğen
Tepkiler: BülentBayraktar
takılır tabiki hiç bir problemde olmaz gönül rahatlığıyla alabilirsin bendeki wh-r 500 jantlara o gün için gideceğim yol bozuksa 23 leri çıkarıp 28 takıyorum...

• Beğen
Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim peki bu cant setine 12-25 8 li ruble takabilirmiyim?

kopmonentlerinin ve arka göbeğinin uyumlu olması yeterlidir. rahatlıkla bulursun piysada uygun bir ruble..sora'nın 12-23 8li seti olur mesela.

• Beğen
benim de merak ettiğim bu cant setinin arka göbeğinin 8 li rubleye uygun olup olmadığı aslında

ultegra jant set sadece 10 lu rublelere uyumludur ''şahsen denedim'' yani city bike ınıza göre bir jant seti değil sadece ruble sorunu değil mil uzunluğuda biraz daha kısa sizin kullandığınız göbek milinden.....

• Beğen
Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler,peki bana önerebileceğiniz ortalama 1500 -1600 gr ağırlığında citybıke'ma uyacak cant seti önerebilirmisiniz,bu arada benim bisikletin modeli specilazed sırrus ilgilendiğiniz için şimdiden teşekkürler:)

Geri