Scudo Sports

Ülkemizde neden kadro satılmıyor

Duru Kırtasiye

Aktif Üye
Tepki
275
İsim
Abdullah Kurtuluş
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar ülkemizde neden kadro satılmıyor? Üst düzey(5 000 tl ve üzeri) karbon kadroları saymaz isek Türkiye de satılan kadroların toplamı 20 tane kadar çoğu 45 cm ve 26 inc üreticilerin dayadıkları vites fren ve jantları kullanmak yada 2. el ucuza satmak zorunda kalıyoruz arkadaş vites sistemi satıyorsun envai çeşit fren jant ha keza kadro olmadan ne yapayım ben o ekipmanları v fren 54-56 kadro fitnes tarzı bir kadro istiyorum çok mu zor satsanıza Trek FX 7.4 kadrosu alalım toplayalım kafamıza göre 10-11 kg tur yol karışımı bişiler gerildim!!!!!

Scudo
Neden noktalama işareti kullanmıyorsunuz? Çok mu zor?

Trek FX kadrosu istediğinizi yazmışsınız. O bisikletin kadrosu sadece Türkiye'de değil, dünyanın hiç bir yerinde satılmıyor. O tip bisikletlerin kullanıcıları genelde bisiklet toplamakla uğraşacak kişiler değildirler.

yani arz talep meselesi firmalar sadece x modelindeki en üs düzey bisikletin kadrosunu satıyor alt seğment kadroları bisiklet olarak satıyor şade kadro satmıyor disprütörleride zaten getiriyorlar kadroları

• Beğen
Tepkiler: Duru Kırtasiye
@Duru Kırtasiye gözüme çarptı facebook ilanda gördüm belki işinize yarar. Trek Madone 4.7 ymis. Kadro ve maşa

(link)[]%252C%2522upsell_type%2522%253Anull%257D%26__tn__%3DEH-R%26cached_data%3Dfalse%26ftid%3D&mdf=1

@Murat B. Noktalama işaretlerine dikkat ederim kusura bakmayın. Ülkemizde kadro satılmaması gerçeğine odaklanalım marka modelden bağımsız.
@enes_vl Teşekür ederim Yol bisikleti aramıyorum.

Geri