Tekrardan merhaba abilerim sizinkiler kadar kaliteli olmasa da kendi çapımızda ufak bir restorasyon çalışmamız oldu , sizlerle paylaşmak istedim. Kardeşim kendine bir bisiklet almak istiyordu. Beraber bütün markalara baktık, hem fiyatlar uçuktu hem de beğendiremedik ufaklığa. O an aklıma babamın sözü geldi “Ya alıcaz şimdi alalım ama bi seneye bodruma atıyosunuz “ . Bu sözü annemin eski salcano şehir bisikleti için söylemişti ve hakikaten bisiklet bodrumdaydı. Fırladım kaptım anahtarı ufaklığı da kucakladım . Beraber bodrumun yolunu tuttuk , kapıyı açtık ve kardeşimin yeni bisikleti oradaydı. Bisikleti bahçeye çıkardıktan sonra bir zımpara bir de kardeşimin istediği renkten metalik sprey boyamızı alıp oturduk külüstürün karşısına. önce stikırları söktük sonra da bütün kadroyu zımparaladık. Sadece kadro kalana kadar her şeyi söktüm , sonrasında da bir güzel boyadık ilk denemeye göre oldukça güzeldi , kardeşimin gözleri ışıldıyordu adeta. Sonra tekrardan toparladık bisikleti . Aşağıya bir kaç fotoğraf bırakıyorum, yorumlarınızı bekliyorum.
Saygılarımla
Murat Şengül.

Saygılarımla
Murat Şengül.