bu linkteki alet 40 dan sonra kafasına göre takılmaktadır.
bazen 40 km yi geçmeden den sapıtıyor.
ya sıfır da kalıyor. yada sayılar arasında kendi kendine koyun sayar gibi sayı şey ediyor.
max hızımıda 80 - 90 falan göstermektedir.
bana ucuz yollu f/p önermelerinizi hevesle bekliyorum.
O ürünün kırmızısından almıştım ebay'dan. 200km'yi geçti gayet memnunum.
Telefon uygulamasıyla beraber açıyorum aynı değerleri gösteriyor.
3.5$'a almıştım.
Carrefour'da 10 liraya satılan bir cihaz var fiyatına göre oldukça iyi, saat, seyahat süresi ve mesafesi, odometre, ortalama hız, max hız vs. tekmili bir yerde ama pili çabuk yedi o başka.
Ben mtb kullanıcısıyım bu yüzden yüksek hızlara çıkmıyorum. En yüksek 55 km hıza çıktım. Kablolu bir ürün. Dayanıklı olduğunu ve parasını hakettiğini düşünüyorum. Diğer ürünlere de bir göz gezdirin yine de. Benim tecrübelerim bu yönde.
Hocam bende bu ürünü almayı düşünüyorum. Sitede kurulumu hakkında bir bilgi yok ya da ben göremedim. Gelen kutu içerisinde kurulumunu gösteriyorlar mı?
Kurulumunu resimlerle destekleyerek göstermişler ancak yine de YouTube'da kurulum videolarını izleyebilirsiniz. Ben ilk defa kurulum yapmama rağmen becerebildim. Gelen kutu içerisinde ihtiyacınız olan tüm bilgiler verilmiş diyebilirim. Yalnız kurulumu yaparken yanınızda fazladan birkaç tane kelepçe bulundurmanız yararınıza olur zira acemilikle bir kaçını heba edebilirsiniz benim gibi