Scudo Sports

Uçurtmalara Dikkat

Baki Berk Kayalar

Forum Bağımlısı
Tepki
1.151
Arkadaşlar, uçurtma uçurulan gezinti güzergahlarında çok ama çok dikkatli olun. Seyir esnasında iken bir anda uçurtma ipine takılabilir ve düşebilirsiniz. Bugün Pendik-Kadıköy sahilinde bolca uçurtma meraklısı vardı. Bir uçurtma ipine az kalsın takılıyordum.

Scudo
evet gerçekten ipleri görünmüyo. bi de uçurtmayla uçuran arasındaki mesafe fazlaysa uçurtma olduğunu bile görmüyosunuz dikkatli olmak lazım.

uçurtmacılar kadar sık değil ama bumerang atan deliler var asıl onlara dikkat edin biri çalışırken beni vuruyodu az kalsın :D

hocam en sakatı balık tutan abiler gecen gün biri beni ağzımdan yakalayıp denize atıyordu.Sahile her indiğimde oluyor nerdeyse son anda kurtuluyorum hep en son takılcam o kancaya herhalde...

Geçenlerde Beşiktaş'ta bir sokaktan geçerken. Plastik mermi atan havalı tabancalı bir çocuk çetesine denk geldim. Adamlar çok kalabalık nereden baksan 10 kişi rahat varlar. Resmen ateş açtılar üzerime. Çok acıtıyor. O günden sonra bu havalı tabancaların otomatik olanlarından aramaya başladım. Bulursam gidip tarıycam veletleri :)

Bumerang hiç görmedim ama onuda yaparlar bizim millet piskopat.

• Beğen
Tepkiler: suzunkopru
@Veli Sercan Bahtiyar

Nedir bu biz bisikletçilerin başına gelenler. Hem komik olmuş, hem yeni neslin ne kadar saygısız olduğu ortaya çıkıyor.

Bu veletler büyüyünce gerçek silahlarla bizi mıhlamasınlar :( Çocuklara oyuncak olarak silah mı verilir? Çocuk büyüyünce magandavari bir kişiliğe sahip olabilir.

Geri