Scudo Sports

tw jant telleri ?

mhmmt111

Aktif Üye
Tepki
66
Bisiklet
Salcano
bisikletıme kırmızı jant telı yaptırcam on arka 64 tane ıscılıkle bırlıkte 90 tl dıyor bisikletcı uygunmu sizce ?

bisikletci güvenilir birinci sınıf tw dedı bana face de konusurken tam bılgı alamadım sadece jant tellerının tw oldugunu bılıorm

Scudo
Yemiş seni, bulaşma. 90 TL 40 euro eder. Birinci sınıf TW tel dediğide çin malı merdiven altı çan çin çon telleri. :)

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Aksu
arkadaşım al buradan tellerini git mahallendeki bisikletçine akort ettirirsin yada taktırırsın eger kendin takabiliyorsan takarsın,son ayarlamalar için de gidersin bisikletçine akort parası verirsin ufak bir miktar yoksa 20 lira daha verirsin tel dizimine bu da sana daha pahalı gelir dediğin fiyattan bkz: (link)

@Aytaç Biber

yemiş seni diyosunda jant telı tanesı 1 tl desen 64 tanesı 64 tl yapar en dusuk ıhtımal ıscılıgıyle bırlıkte 90 dıyor adam 2 tane jantın tellerını sokucek tekrar örücek ve acord edicek tek jant acord u 5 tl cıft 10tl ormesınede 16 desen 26
64+26 90 bana pek pahalı gelmedı acıkcası

@mhmmt111

Böyle bir mantık ve hesaptan sonra öyleyse neden daha konuyu açma gereği duyuyorsun? Öyleyse gider 90 liraya bu işi halledersin geçer gider, yanılıyor muyum?

• Beğen
Tepkiler: Aytaç Biber
@mhmmt111

Git yaptır o zaman ne diye burda gelip konu açıp laf kalabalığı yapıp soruyorsun ki?

Ben de anlamıyorum böyle adamları, madem kafanda düşündüğünden farklı bir cevabı almak istemiyorsun, madem kalitesi ve fiyatı kafana yatmış ve yaptıracaksın neyi soruyorsun daha?

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Aksu
k.bakmayın asıl amacım tw nın nasıl bi tel oldugunu ogrenmeye calısmaktı renkli olupta kaliteli olan tel bulmak çok zor ist de sizinde durduk yere tepkinizi çektim ö.dilerim

Geri