Scudo Sports

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi/Fuar..

Levent_K

Forum Bağımlısı
Tepki
2.590
Bisiklet
Trek
Dün akşam;
Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi/Büyükçekmece
Makine, Yüzey İşleme,Kaynak ve Kesme, Taşıma Depolama, Lojistik Konulu Fuara gittim.
Fuar 04-07 Şubat 2010 tarihleri arasında gezilebilir.

Paylaşmak istediğim;
Triger dişli ve kayışı üreten firmanın standında gördüğüm bisiklet,
http://www.resimgalerisi.net/galeriler/galeriSahipleri/resimler/sergiler/1238_.jpg

Arka teker göbeğinde ruble yok. Tek bir triger dişli var.
Ayna kol kısmında da tek triger dişli var ve vites büyütme küçültmelerin hepsi buradan yapılıyor.

Ayrıca;
Motosiklet,Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı 25-28Şubat2010'da Yeşilköy'deymiş.

Scudo
Levent abi firma reklamı en güzel reklamı yapıyor.Triger kayışları her sektörde kullanılıyor mantığıyla çıkılan yol sanırım.Motor ve motorlu çalışanların hariçin de firma şimdiden bunun peşinde.Artık her kolaylık bisiklet üzerinde deneniyor ve bisiklet dporununda bir anlamı kalmıcak sanırım.Yanlış anlamdımsa..
Paylaşım güzel tşk ler abi..

@sadana

Triger kayışları;
zincir dişli sistemlerin kullanıldığı bir çok yerde kullanılıyor artık.
Bisiklet için düşünüldüğünde ilk alıma gelenler, Sessiz olacağı, uzama yapmayacağı, daha az bakım gerektireceği, ...
Teknoloji geliştikçe bisikletlerimizde payına düşeni alıyor..

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Bolgi
yağlama yapılmayacak. arkagöbekte otomatik vites sistemi hemde kademesiz vites. hafiflik ( zincir ağırlığı kayış ağırlığı)

trek (soho) uzun zamandır kullanılıyor diye biliyorum ama bunlar vites sistemini de yapmış sanırım

(link)

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Ayna koldaki triger dişlinin arkasındaki siyah kısmın içinde bir çeşit varyatör olduğunu düşünüyorum.
Bu şekliyle en büyük ve en küçük hız aralığında kademesiz vites büyütme ve küçültme yapılacak Ahmet Beyin dediği gibi.

paylaşım güzel

eevt bu sistem kullanılmak da bisikletlerde

kaçkar da bir tane görmüştüm, yurtdışından getirmişti bisikletin sahibi

5 sene sonra nasıl aletler çıkacağını kestiremiyorum bile :D

triger kayışlarıda esneme ve kopma riski var sonuçda.bisiklete uygun olan zincirdir..bunlar sadece reklam amaçlı görsellik.

@S. YILDIRIM

chooper motorlarda da aynı sistem var arkadaşım kopsa onlar kopar dimi :D

Motobike Istanbul 2023 27-30 nisan İstanbul Fuar Merkezi’nde...
Biz bisiklet severler için de merak uyandıracak ürünler olacağına inanıyorum.

Geri